eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TÜM ORDU VE TARAFTARLARIMIZI RÖVANŞ MAÇINA BEKLİYORUZ

TÜM ORDU VE TARAFTARLARIMIZI RÖVANŞ MAÇINA BEKLİYORUZ
01 Haziran 2023 - 13:12

3. Lig 1. Grup Play Off 2. Tur ilk maçında Karbel Karaköprü Belediye ile 52 Orduspor 1-1 berabere kaldığı maçın ardından 52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk bir açıklama yaptı.

Karaköprü karşsında alınan beraberliğin ikinci maç için avantaj olduğunu söyleyen Öztürk, 5 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan rövanş karşılaşmasına tüm Orduluları beklediklerini ifade etti.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk’ün açıklaması şu şekilde oldu:

Karbel Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda oynanan müsabakadan 1-1 berabere kalarak şehrimize dönmüş bulunuyoruz. Bu maçta galip gelmek için hazırlandık, fakat beraberlik de bizim için iyi bir sonuç.

Bu önemli müsabakada bizleri yalnız bırakmayan eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a, İş insanı Sayın Uğur Altaş ve Sayın İlhan İbiş’e, Ordu ASKF Başkanı Sayın Metin Kır’a, Ordu TÜFAD Başkanı Sayın Turgut Kır’a, Yönetim kurulumuza, Ordu’dan gelen misafirlerimize, centilmence bizlere ev sahipliği yapan Karbel Karaköprü Belediyespor Başkan ve yöneticilerine ve tüm 52 ORDUSPOR FK taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

Bu maçın rövanşı 5 Haziran Pazartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde Yeni Ordu Stadın da saat 20:00’de oynanacaktır.

Tüm Orduluların ve taraftarlarımızın bu müsabakada da bir önceki maçtan daha güçlü bir şekilde bizleri yalnız bırakmayacağından eminiz. Taraftarlarımızı bu önemli müsabakaya bekliyoruz.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P