eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU ŞEHİR HASTANESİ’NDE ÖRNEK 2 ODA HAZIRLANDI

ORDU ŞEHİR HASTANESİ’NDE ÖRNEK 2 ODA HAZIRLANDI
01 Haziran 2023 - 16:19

 

Ordu Şehir Hastanesi’nde sona yaklaşıldıkça Orduluların alacağı modern hizmeti gösteren örnek iki oda hazırlandı.

Ordu Şehir Hastanesi’nin tamamlanması için çalışmalar son hızda devam ederken diğer taraftan da kullanıma hazırmış gibi tasarlanan 2 örnek oda şehir hastanesinde Orduluların alacağı hizmeti ortaya koydu.

Ordu’nun sağlık alanında büyük bir açığını kapatacak olan şehir hastanesinde çalışmalar sürüyor. 2024 yılında bazı kısımlarının tamamlanması beklenen Ordu Şehir Hastanesi inşaatında çalışmalarda her geçen gün biraz daha sona yaklaşılıyor.

Odalar Geniş ve Ferah

900 yatak kapasiteli Ordu Şehir Hastanesi istenildiğinde bin 500 yatağa kadar çıkabilecek. Kaba inşaatında yüzde 80-90’lık kısmı tamamlanan Ordu Şehir Hastanesi’nin örnek odalarından ilk görüntüler de geldi. Büyük çoğunluğu 2 kişilik olarak tasarlanan hastanede tek kişilik odalar da olacak.  Oldukça ferah ve geniş olarak dizayn edilen odalarda her hasta için ayrı dolap bulunacak. Ayrıca odaların içerisinde hastalara ait duş ve tuvaletler de bulunuyor.

Çok Kapsamlı Bir Hastane

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu Şehir Hastanesi için yaptığı açıklamada, “Ordu Şehir Hastanesi, çok yakında hizmete açılıyor. Yatak kapasitesi 987. Sağlık kompleksi içinde Kadın Doğum Hastanesi de var. KVC Merkezi, Organ ve Doku Nakli Merkezi, Genetik Hastalıklar Merkezi, Onkoloji Merkezi, Kemoterapi Merkezi, Radyoterapi Merkezi, Nükleer Tıp Merkezi, Yanık Merkezi, Diyabet Merkezi, Fizik Tedavi Merkezi, Uyku Laboratuvarı gibi birim ve merkezler hastanemizin ileri imkânları arasında. Ameliyathane sayısı 38. Şehir Hastaneleriyle gelen sağlık devrimi, yapımı hızla devam eden hastaneyle çok yakında Ordu’da. bugünden hayırlı olsun” diyerek çok kapsamlı bir hastane olacağını duyurmuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-