eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Okul Spor Müsabakaları Futsal Maçlarıyla Başladı

Okul Spor Müsabakaları Futsal Maçlarıyla Başladı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
17 Kasım 2015 - 0:03

Adsızgfdgfty

2015-2016 eğitim öğretim yılı spor müsabakaları 16.11.2015 pazartesi günü itibariyle başladı.Ünye İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalar hakkında Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu açıklamalarda bulundu.

Okullar Arası müsabakaları bugün oynanan Genç Erkekler Futsal karşılaşmaları ile başladı.

Her yıl gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde başta futbol, futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi gibi dallarda yüzlerce sporcu öğrencinin mücadele ettiği okul sporlarında heyecan Ünye’de Genç Erkekler Futsal maçlarıyla başladı. Ünye Spor Salonunda bugün başlayan Genç Erkekler Futsal grup müsabakalarında iki maç oynandı.

Okul sporları futsal müsabakalarıyla başladı.

Günün ilk maçında Doğa Koleji ile Ünye Anadolu İmam-Hatip Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Doğa Koleji 2-1 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Günün ikinci maçında ise Mustafa Rakım Anadolu Lisesi ile Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen maçta Mustafa Rakım Anadolu Lisesi rakibini 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu spor faaliyetleri hakkında konuştu.

“Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’müz bünyesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakalarının sezonunu bugün itibari ile futsal spor branşıyla başlaşmış bulunmaktayız.

Bu okul sezonunda gerçekleştireceğimiz müsabakaların, centilmence geçmesi ve sporcularımızın kazasız belasız bir şekilde İl ve Bölge birinciliklerinde başarılar getirmesi dileğinde bulunuyorum.”dedi

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P