eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sıcak Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Sıcak Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
16 Kasım 2015 - 17:11

VİDEO HABER

BLD_1120

 

 

Ünye’nin ve bölgenin turizm açısından önemli duraklarından biri olan Çakırtepe’de, alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Saray Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarında sona gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Çakırtepe yolunda da sıcak asfalt dökümüne başladı. Ünye’nin turizm anlamında önemli noktalarından olan Çakırtepe’de asfalt çalışmalarının bir günde bitirilmesi planlanıyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak ve Meclis Üyeleri ile beraber çalışmaların devam ettiği alana giderek çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı.

“Ünye’nin Her Noktasında Çalışma Var”

Çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Çakırtepe, Ünye’mizin ve Ordumuzun turizm anlamında en uğrak noktalarından biri durumunda. Biz ilçe belediyesi olarak her mahallemizde çalışmalarımızı yürütürken bir taraftan da devletin imkânlarından istifade ederek onların yatırımlarını Ünye’mize yönlendiriyoruz.  Saray Caddemiz altyapısı ve üst yapısı ile son derece güzel bir hale gelmiş oldu. Kaldırım çalışmaları başlamış durumda, havalar el verdiği sürece de devam edecek. Niksar Caddesi’ndeki kaldırım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Ünye’mizin her tarafı şantiye haline gelmiş durumda. Bir taraftan hükümetimiz bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz bir taraftan da Ünye Belediyemiz koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Güzel eserler ortaya çıkmaya devam ediyor, bulunduğumuz alandaki sıcak asfalt çalışmasının bugün bitirilmesi planlanıyor. Hemşehrilerimiz 1 Kasım tarihinde %71 gibi yüksek bir oy oranı ile Ünye’mizde destek verdiler. Bizler de bu desteği boşa çıkartmamak için gece gündüz demeden ekibimiz ile beraber çalışmaya devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerime yolun hayırlı uğurlu olmasını dilerken başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a, Genel Sekreterimize, Ulaşım Daire Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-