eskort samsun

ÜNYENETHABER

Anafartalar Camii, yardımlarınızı bekliyor

Anafartalar Camii, yardımlarınızı bekliyor
02 Ocak 2015 - 17:16

“BİZE ULAŞIN”

IMG_4206 IMG_4209 IMG_4215

Anafartalar Camii Yaptırımı ve Yaşatma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gümüş, Anafarta Atatürk Mahallesi Anafartalar mevkiinde bulunan Anafartalar Camii inşaatının yapımının devam etmesi için Ünye halkından destek istedi.

Dernek Başkanı Ahmet Gümüş, Camii inşaatının 2013 yılının Mayıs ayında başladığını belirterek, Camimiz Anafarta Atatürk Mahallesi Anafartalar mevkiinde bulunan arsa üzerinde yapımı devam etmektedir. Camimizin 2014 yılının Ramazan ayından önce 1. Bodrum katını faaliyete geçirerek, geçici olarak ibadete açtık. Diyanet İşlerinden, Ünye Müftülüğünden kadro alarak, kadrolu imamla beraber camimiz günde 5 vakit namaz kıldırarak faaliyetine devam etmektedir. Camimizin esas ana binasının üzerine de 2014 Ramazan ayı itibari ile de inşaatına başladık ve kubbe seviyesine kadar getirdik. İnşaatımız devam etmektedir. Hedefimiz gelecek yardımlar düşündüğümüz gibi olursa 2015 yılı ortalarında beton armayı bitirip içindeki ince işçiliklerine devam edeceğiz.” Dedi.

“CAMİMİZİN YAPIMINA KATKI SAĞLAMALARINI BEKLİYORUZ”

“Özellikle Ünye Atatürk Mahallesi sakinleri ve bütün Ünyeli hemşerilerimizden camimizin yapımına katkı sağlamalarını bekliyoruz. Bütün hayırseverlerden de yardım talep ediyoruz. İnşallah yapacakları yardımlarla camimizin yapımını en kısa zamanda bitirip faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.”

“BİZE ULAŞIN”

“Yardım etmek isteyenlerin; Kazancılar Çarşısı No:3 Yalçın Kuru Temizlemenin üstünde bulunan Anafartalar Camii Yaptırımı ve Yaşatma Derneğimize gelerek veya 109 911 nolu Ak Bank hesabına yardım parası yatırabilirler. İletişim için ise dernek başkanı Ahmet Gümüş olarak 0.542 667 75 74 nolu telefondan iletişime geçebilirler. Halkımıza şimdiden yapacakları yardımlar için çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-