eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkam Demirci’den ,Akkuşlu Muhtarlara Sıcak Bir Ortam

Başkam Demirci’den ,Akkuşlu Muhtarlara Sıcak Bir Ortam
17 Kasım 2015 - 14:01

Muhtarlar Lokali Açıldı

IMG_5375

 

Akkuş Muhtarlar Derneği Lokali düzenlenen törenle açıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda açılan lokale Akkuşlu muhtarlar tam kadro katıldı.

 

Uzun zamandır Akkuş’ta faaliyet gösteren Akkuş Muhtarlar Derneği, düzenlenen açılış töreni ile yeni lokallerine kavuştu.

Açılışa Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci, Muhtarlar Derneği Başkanı Şenol Basmacı, Daire Amirleri ve muhtarlar katıldı.

Açılış öncesi ilk konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Şenol Basmacı yaptı. Basmacı konuşmasında açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Derneğimizin uzun zamandır böyle bir yere ihtiyacı vardı. Belediye başkanımızın desteğiyle bu mekanı Akkuş’a kazandırdık. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtar arkadaşlarımdan lokalimize sahip çıkmalarını istiyorum” dedi.

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, “Muhtarlar derneğinin yeni lokalinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu derneğin ilk kurucularını hatırlıyorum, şimdi bir kısmı aramızda yok. Ölenlere Allah’tan rahmet, sağ olanlara uzun ömürler diliyorum. Derneğimiz bu yeniş mekanla daha da güçlenecek ve faaliyetlerine devam edecek. Muhtarlarımız birlikteliklerini bozmadan lokallerine sahip çıkacak, burası muhtarlarımızın buluşma noktası olacak” dedi.

 

Açılışta son konuşmayı Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila yaptı. Atila konuşmasında, “Muhtarlarımıza böyle bir mekan kazandırıldı, buraya sahip çıkmak gerekiyor. Kaymakamlık ve belediye olarak burayı birlikte kullanacağız, zaman zaman toplantılar yapacağımız bir mekan olacağına inanıyorum. Muhtarlarımız için sıcak bir ortam oldu, hayırlı olsun” dedi.

 

Konuşmaların ardından lokalin açılışı gerçekleştirildi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-