eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÖĞRETMENLER FİLEDE BULUŞTU

ÖĞRETMENLER FİLEDE BULUŞTU
18 Kasım 2015 - 0:36

1411201502volleGeçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının ikincisi Pazar günü oynanan Kaledere İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu karşılaşması ile başladı.

 

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Öğretmenler Günü Kupası Voleybol Turnuvası’nın ikincisi Pazar günü oynanan maçlarla başladı. Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonunda başlayan turnuvaya 4 grupta 16 okulun öğretmenlerinden oluşan takımlar katılıyor.

Turnuvanın açılış karşılaşması öncesinde turnuvayı organize eden Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Kaledere İlkokulu ve İmam-Hatip Ortaokulu takımları ile bir araya geldi. Açılış karşılaşması öncesinde iki takım oyuncuları ile tek tek görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem iki takıma da başarılar diledikten sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaledere İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu maçıyla başladı

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvanın bu yılki açılış maçında Kaledere İlkokulu, İmam-Hatip Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. İki set üzerinden oynanan maçın ilkinde Kaledere İlkokulu rakibi İmam-Hatip Ortaokulu’nu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Günün ikinci maçında ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Atatürk Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen maçı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımı 2-1 kazandı. A Grubu mücadelesinde bu sonuçlarla Kaledere İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımları aldıkları galibiyetle grupta avantajlı konuma geçtiler.

Turnuvaya Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan maçlarla devam ediliyor. Günde 4 maçın oynandığı turnuvada grup maçları 20 Kasım Cuma günü sona erecek ve gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar önce çeyrek finalde ardından da yarı finalde mücadele edecekler. Turnuvanın final karşılaşması ise 24 Kasım Öğretmenler Günü oynanacak ve dereceye giren takımlara kupaları takdim edilecek.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen turnuvada Meçhul Asker Ortaokulu takımı şampiyon olmuştu.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P