eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fındık bahçeleri de hasar gördü

Fındık bahçeleri de hasar gördü
23 Haziran 2023 - 1:17

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, yağışın zaman zaman şiddetini arttırdığını, dolayısıyla da menfezlerin tıkanarak derelerin yollara ve tarım arazilerine taştığını söyledi.

 

Fındık bahçeleri de hasar gördü

Ekiplerin, heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan bazı mahalle yollarını açmak için çalışmalara devam ettiğini vurgulayan Yılmaz, ilçede fındık bahçelerinde de hasar oluştuğuna dikkati çekti.

 

Öte yandan ilçenin Şifasuyu Mahallesi’nin Gülbahçe mevkiinde Başkan Yakup Yılmaz, heyelan nedeniyle mahalle yolu ulaşıma kapandığını belediye ekiplerinin bu bölgeye yönlendirildiğini bildirdi. Bölgede iş makineleri ile çalışmalara başlayan ekipler, mahsur kalan vatandaşları ise kepçe ve iş makinesi yardımıyla yolun ulaşıma açık noktasına taşıdı.

Allah yardımcımız olsun diyen Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, “İlçemizde çok ciddi heyelanlar meydana gelmeye devam ediyor. Şifasuyu mahallesi Gülbahçe mevkinde yol ulaşıma tamamen kapandı. Büyükşehir Belediyemiz ve Kabataş Belediye ekiplerimiz anında olay yerine intikal ederek yola ivedilikle müdahale ediyorlar. Olumsuzlukları bertaraf edebilmek adına biz buradayız. Tüm araçlarımız ve personellerimiz ile sahadayız.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-