eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU VEKİLLERİ MECLİSTE YEMİN ETTİLER

ORDU VEKİLLERİ MECLİSTE YEMİN ETTİLER
18 Kasım 2015 - 1:14

VİDEO HABER

Adsız

1Kasımda seçilen yeni vekiller, TBMM’de yemin ederek göreve başladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, en yaşlı üyesıfatıyla Geçici Başkan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal başkanlığında toplandı.Deniz Baykal açılış konuşmasını yaptı. Baykal açılış konuşmasında barış, kardeşlik ve uzlaşı mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı locasında yerini aldı. Erdoğan, belli bir süre töreni izledi. Erdoğan daha sonra alkışlar arasında TBMM’den ayrıldı.

Geçici Meclis Başkanı ve geçici Meclis Başkanlık Divanı yemin ettikten hemen sonra, 26. Dönem milletvekilleri, illerinin ve isimlerinin alfabetik sırasına göre yemin etti. Ordu milletvekili olarak seçilen milletvekilleri de yemin ederek görevlerine başladı
Bu dönemde Ordu ili 5 milletvekili ile Meclis’te temsil edilecek. Buna göre, Meclis’te Ordu’yu temsil edecek olan 5 milletvekilinin 4’ünü Ak Parti, 1’sini Cumhuriyet Halk Partisi kazanmıştı
Ak Parti’den Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak, Metin Gündoğdu,ErgünTaşçı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden ise Seyit Torun Meclis’e giden isimler oldu. Çiçeği burnuna vekiller, yemin ederek görevlerine başladılar.

Adsız

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-