eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SEYİRCİMİZE BİR MAÇTAN FAZLASINI VAAT EDİYORUZ

SEYİRCİMİZE BİR MAÇTAN FAZLASINI VAAT EDİYORUZ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
19 Kasım 2015 - 0:16

VİDEO HABER

Adsız

 

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı, 22 Kasım 2015 Pazar günü Gölköyspor ile Ünye İlçe Şehir Stadyumu’nda yapacakları maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

Pazar günü Gölköyspor ile Ünye İlçe Şehir Stadyumunda kendi seyircileri önünde yapılacak olan açılış maçı ile Kulüp Başkanı Abdullah Sarı şunları söyledi;Ünye 1957 spor kendi sahasındaki ilk açılış maçına Pazar günü saat 13:00 Ünye İlçe Şehir Stadyumunda çıkacak. Bu maçımıza ilk iki maçımızı kazandığımız için yüksek moral ile çıkacağız. Şuanda averaj ile 2. Sıradayız. Ama bu maçlarımızı kazanıp nasip olursa önümüzdeki haftaya lider olarak girmeyi düşünüyoruz. Maçlarımızı kendi saha ve seyircimizin desteği ile  koparıp Ünye 1957 Sporumuzu finallere taşımayı düşünüyoruz”dedi.

Başkan Sarı takımın çalışmaları ile ilgili de şunları kaydetti; “Şuanda takım ilk iki maçın kazanımı ile yüksek bir moral ile bu maça hazırlanıyor. Eksiksiz bir şekilde haftanın beş günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere çalışmalar devam ediyor. Takımımız bu maç için Cuma günü kampa girecek ve Pazar günü moralli bir şekilde sahaya çıkacaklar”dedi.

Kulüpte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz

Eski yöneticileri maça davet etme çalışmaları ile ilgili ise Başkan Abdullah Sarı şöyle konuştu; “ bizim 2015-2016 sezonunun sahamızda ilk maçımız olduğu için , takımımızı Ünye taraftarı ile bütünleştirmek düşüncesiyle  güzel bir kampanya yürütüyoruz. Nasip olursa Pazar günü maçtan iki saat önce Cumhuriyet Meydanından itibaren bir kortej eşliğinde stada gidecek ve takımımıza destek vereceğiz. Daha sonra stadyumda kulüpte emeği gecen  eski yönetici, sporcu arkadaşlarımıza ve büyüklerimize maçtan önce plaket vereceğiz. Onları maçımıza davet ediyoruz. Bu daveti sözlü veya duyuru şeklinde değil, davetiye bastırarak bizatihi elden vererek kendilerini maça davet edeceğiz. Orada onları plaket töreni ile onurlandıracağız.  Ünye halkının spor ile bütünleştirerek etkinliklerin içerisinde olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bunun devamında da her maçta bazı takımların yaptığı gibi her maçtan önce sporcularımızı, eki yöneticilerimizi, kulüpte emeği olan herkese plaket verip onları maçtan önce onurlandıracağız”dedi.

Hedeflerimizden en önemlisi seyircimiz ile sporu buluşturmak

Ünye1957spor Başkanı Sarı, sözlerini şu cümleler ile noktaladı; “Ünye halkımıza, taraftarımıza şunu söylemek istiyoruz. 2015-2016 sezonunun sahamızdaki açılış ilk maçı olduğu için bütün sporseverlerimizi, Ünye halkımızı stadımıza davet ediyoruz. İnşallah hava da o gün güzel olacak. Ailesi ve çocuğu ile birlikte güzel bir karnaval havası ve etkinlikle stadımızdaki maçlarımıza davet ediyoruz. Amacımız Ünye Halkı ile Ünye 1957 Sporu buluşturmak, birleştirmek ve kaynaştırmaktır. Bizim temel sloganımız var. Sevdanın Ligi Olmaz bu düşünce ile bütün taraftarlarımızı sporun bir amaç, gaye, hırs olmaktan ziyade, karnaval, eğlence, etkinlik ve sosyalite olduğunu  duyurmak istiyoruz. Hedeflerimizden en önemlisi seyircimiz ile sporu buluşturmak.

Takımımızda birkaç Ünye sevdalısı olarak dışarıdan gelen futbolculardan başka tamamı Ünyeli futbolculardır. Biz kendi içimizdeki sporcular ile yolumuza devam etmek istiyoruz. U15 ve U17 takımlarımız var. Bu takımlarımızda çok güzel bir hazırlık evresi geçirdiler. Maçlarda çok iyi neticeler alıyorlar. Amacımız bu çocukları ileride A takımına çıkartıp Türk futboluna katılımını sağlamak ve nasip olursa bir üst lige çıktığımız zaman futbolcularımız aynı bu şekilde Ünye’nin değerlerini, Ünye futbolcularını Türkiye spor kamuoyuna tanıtmak. Bizim bütün amacımız budur”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P