eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP İLÇE KONGRESİNDE KİMLER ADAY?

CHP İLÇE KONGRESİNDE KİMLER ADAY?
19 Kasım 2015 - 0:12

VİDEO HABER

dd

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından 5 Aralıkta gerçekleştirilecek ilçe kongresi ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, gazetemize açıklamalarda bulundu.

CHP’de Demokrasinin işleyişi farklıdır

İbrahim Orhan Bodancı, 5 Aralıkta gerçekleştirilecek ilçe kongresine adaylık başvurusu ile ilgili şunları söyledi; “ Aday olacaklar henüz  isim olarak netleşmedi ama partinin adayları olur. Adayların çokluğu kamusal olarak değerlendirilmemesi gerekir. Bizim partimizde adayların çokluğu demokrasinin gelişmişliğini göstermek adına olur. Bizim adaylarımız arasında herhangi bir kırgınlık küslük olmaz. Seçim sonucunda herkes kol kola girer herkes partinin geleceği için birlikte mücadele ederler. Gördüğüm kadarı ile kamuoyunda  ‘aday veya adaylar var mı’ diye sürekli  merak ediliyor sorular soruluyor. Ne kadar çok aday olursa o kadar çok demokrasinin işleyişi güzel olur diye düşünüyorum”dedi.

5 Aralık kongresi için hazırız

İbrahim Orhan Bodancı, 5 Aralıkta gerçekleştirilecek ilçe kongresi için süre gelen çalışmalar ile ilgili ise şunları söyledi; “Evet, geçen hafta biz burada seçim komisyonları kurarak 6 tane sandık kurduk. Sandıklarımızı köy, mahalle ve beldelere bölüştürdük. Onlar Salı gününden itibaren özgün iradeleri ile birlikte geldiler, oylarını kullandılar. Şu anda askı sürecini tamamladık. Bugün itibari ile İlçe Seçim Kurulu’na oluşan delege isim listelerini gönderdik. Partimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi de 5 Aralık ta yapacağımız ilçe kongresi için bürokratik prosedürleri yerine getirmeye çalışıyoruz”dedi.

Kongre için almış olduğum bir karar yok.

5 Aralıkta gerçekleştirilecek ilçe kongresinde aday olup olmayacağı hakkında ise İbrahim Orhan Bodancı şunları söyledi ; “Şuanda öyle bir kararım yok,görüşme aşamasındayız. Bizde karar tek başına değil, görüş birliği sağlandıktan sonra verilir. Bunun için arkadaşlarımızla, dostlarımızla, parti üyelerimizle görüş alışverişi yapmaktayım. İlerleyen günlerde yine sizler aracılığıyla halkımıza duyururuz”dedi.

İl Başkanlığının tasarrufuna karışmam

Bazı İlçe Başkanlıklarına atanan kayyum heyeti ile ilgili İbrahim Orhan Bodancı, şunları söyledi; “O İl Başkanlığı’nın tasarrufudur. Onunla ilgili benim buradan herhangi bir şey söyleme hakkım da, haddim de yok. Başkan tasavvufunda oluşan bir gelişmedir. Bu konuda  ben fikir beyan etmeyeyim”dedi.

İbrahim Orhan Bodancı, sözlerini şöyle noktaladı; “Evet, bu güne kadar birçok basın mensuplarıyla bir arada olduk. Sağ olun her türlü çalışmada yanımızda oldunuz. Bundan sonrada yine birlikte olacağız. Bu zamana kadar seçimlerde bize ilgi gösteren size ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum”dedi.

IMG_1740

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-