eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP KONGREYE Mİ GİDİYOR ?

MHP KONGREYE Mİ GİDİYOR ?
19 Kasım 2015 - 0:12

VİDEO HABER

SSSS

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, şuan gündemde geniş yer tutan olası Genel Başkan Seçimleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

Görünürde kongre yok

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre olasılığı hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, şunları söyledi; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Kongre şuan için söz konusu değil. Genel Başkanlık ve yönetimimiz görevlerinin başındadır. Şuanda da işaret ettikleri Olağan Kongre süreci olan tarihi 2018’in Mart ayındadır. Bu sebepten dolayı şuan bizim gündemimizde kongre süreci yoktur”dedi.

Dedikodularla kongre yapılmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, gündemde aday olacağı konuşulan Sinan Oğan ve Meral Akşener hakkında şöyle konuştu; “MHP’nin mensubu olan herkese bir yerlere aday olma hakkı sağlanmaktadır. Lakin bunların hepsi şu aşamada dedikodudan öte geçen şeyler değildir. Bahsi geçen ne Meral Hanım, ne Sinan Bey aday olma beyanlarını yapmadılar. Bugün yapsalar dahi sadece bu beyanlarını ortaya koymuş olurlar. Bu da beyandan öte geçemez. Çünkü alınan bir kongre kararı yok. Bence şuan Meral Hanımda Sinan Beyde tabi ki MHP’nin yetiştirmiş olduğu değerlerimizdir. Onlar hakkında bir şey söylememiz söz konusu olamaz. Ama bunları birileri söylüyor, Meral Hanım ile görüştük, Sinan Bey ile de görüştük diyorlar. Lakin kişilerin kendilerinden bir şey duyulmadı. Böyle bir süreçte yok. Bu süreç yokken şuan bunları konuşmak söylemek MHP ye ve mensuplarına bir şey kazandıracağına inanmıyoruz”dedi.

Doğmamış çocuğa don biçmeyiz

Korkmaz, olası seçimlerde teşkilat olarak kimi destekleyecekleri hakkında ise şunları söyledi; “Şimdi bizim böyle bir durum gerçekleşmeden buna cevap verme gibi bir konu söz konusu olmamalı. Yine söylüyoruz. Bizim şuanda Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetimimiz, görev başında ve karşısına çıkan hiç kimse yok. Bunun için biz Genel Merkezin temsilcileri olarak şuan Genel Merkezimizin emrinde görevimize devam ediyoruz. O gün gelir kongre süreci olur. Genel Başkanımızın talimat verdiği ölçeklerde kongre yapılır. Biz de böyle bir durumda Ordu geneli teşkilatı olarak otururuz, istişare yaparız ve ülkemiz, milletimiz, partimiz için en hayırlısı kim ise o yönde beyan bildiririz”dedi.

İlçe teşkilatının başındayım

Olası İlçe Kongresinde aday olup olmayacağı hususunda ise Korkmaz, şunları kaydetti; “Kongremiz olağan kongre olarak bir bucuk yıl sonra gerçekleşecektir, o süre zarfı içerisinde de herhangi bir kongre düşünmüyoruz. Tabi biz görevimizin başındayız ve memleketimize, vatanımıza ve davamıza yine görevimizin başında hizmet etme arzusundayız bu hizmetimizi sürdürmek istiyoruz”dedi.

Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz

Korkmaz, sözlerini şu cümleler ile noktaladı; “Türk milleti büyük bir millettir. Biz bugün geldiğimiz noktada herkes Türk milletinin verdiği mesajı iyi okuyun o mesaja göre davranacağını düşünüyorum. Biz bir uçakta birlikte gidiyoruz. Bizim hiçbirimizin bu uçaktan şurada dur ineceğim deme hakkımız yok. Uçak düşer ise hepimiz düşeceğiz. Biz MHP olarak bu uçağı sağ salim gideceği yere ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu ülke için yapılan bütün olumlu olayları desteklemeye olumsuz her şeye de karşı çıkmaya devam edeceğiz. Olduğu zamanda dile getireceğiz. MHP dün olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. İdealleri uğruna siyaset yapmak yönünde de dimdik ayakta devam ediyoruz. Biz bu ülkeyi karşılıksız seven insanlarız. Gerekirse bu ülke için canımızı feda etmekten çekinmeyecek bir yapımız var. Bu ülke için, millet için siyaset yapmaya devam edeceğiz. Allah bu millete zeval vermesin diliyorum, Ünye’deki vatandaşlarımıza da bu vesile ile saygılarımı sunuyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-