eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNSİYAD VE GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİ KUTLUYORUM

ÜNSİYAD VE GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİ KUTLUYORUM
01 Temmuz 2023 - 10:22

Bir şeyin olmasını isterken, önce inanmak gerekiyor. Eğer inanıyorsanız ve o azimle çabalıyorsanız, olmayacak bir şey yoktur….
Bu gayreti de son dönemde çok iyi görür olduk. Özellikle STK’lar başta olmak üzere, tüm Ünyeliler ve BAZI SİYASİ partiler bu konuda ki kararlılıklarını en üst seviyede gösterir oldular.

Bazı siyasi partiler diyorum, çünkü bazı siyasi partiler bu konuda oldukça sessiz kalıyorlar. Galiba mevcut ilçe başkanları yarın il başkanı olmak istemiyorlar diye düşünüyorum… Beyler, oturduğunuz koltukta muhalefetlik görevinin yanı sıra mesele Ünye olunca da tek yürek olma görevini de verdi bu seçmen sizlere. Bi silkelenin ve kendinize gelin ve aklımız varsa her platformda da Ünye’nin il olması için çabalayın ki yarın il başkanı olursunuz…
********
Bu süreçte sessiz kaldığını düşündüğümüz ayrı bir grup Ünyeli daha vardı. İstanbul’da bizi siyaset ve iş dünyasında temsil eden hemşehrilerimiz. Bu grubun sessiz kaldığını düşünürken, bayramın 3. gününde İstanbul’da ki hemşehrilerimiz UNSİYAD çatısı altında, Ünye Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde bir araya geldi.
Her ne kadar İstanbul’da doysalarda, doğdukları şehri unutmayan hemşehrilerimiz de il olmaya inanmış ve her platformda da Ünye’nin il olacağını dile getirmiş.
Ünye’de yaşayıp da sessiz kalan bazı ileri gelenleri gördükçe, İstanbul’da ki Ünyelilerin bu aşkına da hayran kalmadı değilim. Bu konuda başta UNSİYAD olmak üzere İstanbul’daki hemşehrilerimize de teşekkür etmek istiyorum.

İktidar temsilcileri ile iktidar ortaklarının da Ünye’nin il olması konusunda da fikir ayrılığı var gibi görünse de şunu da unutmamak lazım, mesele Ünye olunca fikirler de zikirler de bir olmalı…
********
Ünye’nin sancak beyliğinden vilayete giden sürecinde gözlemci gözüyle baktığımda da bir kopukluk var gibi bir manzara var. Yani Ünye’nin il olması için çaba sarf edenler var ama ayrı ayrı platformlarda bunu dile getiriyor ve bir araya gelmemek için gayret sarf ediyorlar gibi bir düşünce hasıl oldu bende.
Lütfen beyler, gün ayrı ayrı yürüme günü değil, birlikte yürümek birlikte koşmak günü. Oturduğunuz koltuklar, kazanılmış haklar, sizin gibi görünse de sizler Ünye’nin fertlerini temsil ediyorsunuz…
*****
Bu kadar yaklaştığımız hedefte geri kalmamak için birlik olmamız lazım… İstanbul’da ki il heyecanını da gördükten sonra, durmak ve susmak yok diyoruz…

YUNUS ZOR

A52TV VE ÇAKIR MEDYA

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-