eskort samsun

ÜNYENETHABER

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE  GENÇLERDEN TEŞEKKÜR
19 Kasım 2015 - 0:13

VİDEO HABER

Adsız

Yıllardır Ünyelilerin beklediği hizmet için start verildi..1 Kasım dan sonra gündemi değerlendirme toplantısında dile getirdiği havuz çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi.

Yüzmeyi vatandaşa daha da yaymak  ve talebi  karşılamak için Ünye belediyesi havuz yaptırıyor olması. Yaz mevsiminin ve deniz zamanının kısa olduğu Ünye’de böyle bir projenin hayata geçirilmesi kamuoyunda ve özellikle gençler arasında  memnuniyetle karşılandı.

Gençlerden sosyal belediyecilik yapan Başkana teşekkür.

Herkesin düşük ücretle istifade edebileceği bir yüzme havuzu Ünye’ye yakışır ve Ünyelinin yaşam kalitesini yükseltir.Bizler gençler olarak yaz ve kış havuza girmeyi seviyoruz ve bunun için çevremizdeki il ve ilçelere gidiyorduk.Herkesin istifade edebileceği bir yüzme havuzu yapmak Başkanımıza düşerdi ve oda bu projenin startını verip bizleri memnun etti dediler.

Ünye’de herkesin para vermeye gücünün yeteceği bir ücretle gideceği bir yüzme havuzunun yapılması ,tahmin ediyoruz çok ilgiyle karşılanacaktır.Komşumuz Fatsa’da varken bizde yoktu ,bu güzel habere sevindik dediler.

Bu hizmetler memleketimizin her tarafında olmalı. Ancak karadeniz sahilindeki en büyük ilçe olan şehrimizin, büyüklüğü oranında hak ettiği yatırımları almasını istemek en tabii hakkımız diyerek sözlerini bitirdiler.

12140707_10207872867169996_3434560445402665050_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-