eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ankara’da Fındık Toplantısı Yapıldı

Ankara’da Fındık Toplantısı Yapıldı
13 Temmuz 2023 - 23:24

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta başkanlığında, aralarında AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim ufuk Kaynak’ın da bulunduğu, fındık üretimi yapan illerin Milletvekilleri ve FİSKOBİRLİK yönetimiyle birlikte, fındık üretiminin verimine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta başkanlığında, fındık üretimi yapan illerin Milletvekilleri ve FİSKOBİRLİK yönetimiyle birlikte toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda fındık üretiminin daha verimli olması ve ülke ekonomisine katkısının artması adına yapılması gerekenler tartışıldı.

“Üreticilerimizi Memnun Edecek”

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milletvekili Kaynak şu ifadelerini kullandı:

“AK Parti Grup Başkanvekilimiz Leyla Şahin Usta Başkanlığında Fındık üretimi yapan illerimizin Milletvekilleri ve FİSKOBİRLİK yönetimiyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik.Fındık üretiminin daha verimli olması ve ekonomimize katkısının artması için yapılması gerekenleri konuştuk. Yeni sezonda üreticilerimizi memnun edecek bir tablo çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta ise, “Fındık üreticilerinin her daim yanında olacağımızı belirterek ülkemize özgü ürünlerin ihracat ve ithalatının değer kazanması için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Fındık üreticilerinin kulağı açıklanacak yeni fındık fiyatlarında.

Fındık fiyatları geçen yıl 30 Temmuz’da açıklanmıştı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-