eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE 1957 SPOR’DA KONGRE HEYECANI

ÜNYE 1957 SPOR’DA KONGRE HEYECANI
17 Temmuz 2023 - 15:33

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ünye 1957 Spor’da kongre tarihi belirlendi. Kulübün geleceğini belirleyecek olan kongre, 22 Temmuz tarihinde yapılacak. Mevcut başkan Osman Karayiğit’in aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ünye 1957 Spor’da kongre tarihi belirlendi. Kulübün geleceğini belirleyecek olan kongre, 22 Temmuz tarihinde yapılacak. Mevcut başkan Osman Karayiğit’in aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Ünye 1957 Spor yönetiminin belirleneceği kongre, kulüp üyeleri ve taraftarlar tarafından büyük bir öneme sahip. Kulübün geleceğini belirleyecek olan kongre öncesinde, mevcut başkan Osman Karayiğit’in aday olup olmayacağına ilişkin belirsizlik devam ediyor. Kongre tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, başkan adaylarının da açıklamaları merakla bekleniyor.

22 Temmuz’daki kongreden sonra, Ünye 1957 Spor Kulübü transfer çalışmalarına başlayacak. Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından kulüp, gelecek sezonun kadro ve teknik ekibini oluşturmak için çalışmalara hız verecek.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-