eskort samsun

ÜNYENETHABER

PENÇİK’İN BİRİNCİSİ ŞANLITÜRK

PENÇİK’İN BİRİNCİSİ ŞANLITÜRK
17 Temmuz 2023 - 15:55

 

Korgan’ın Pençik Yaylası festivalleri kapsamında düzenlenen geleneksel rahvan at yarışlarında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün oğlu Alparslan Şanlıtürk, 3’lü tay ve Başaltı” kategorilerinde 1’inci oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte Ordu’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ayağının tozuyla İlçe ziyaretlerine başladı. Milletvekili Naci Şanlıtürk, Hac farizasını yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan döner dönmez Ordulularla buluşmaya devam ediyor. Şanlıtürk, yaz mevsimi dolayısıyla ilçelerin etkinliklerinin yanı sıra İlçe merkezlerine de inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu sene 1.’si düzenlenen Korgan Pencik Yaylası Rahvan At Yarışları’na katılan Naci Şanlıtürk, oradan Perşembe Yaylası ve Aybastı merkeze inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hemşehrilerinin çay davetine icabet eden Şanlıtürk, “Vatandaşlarımızın misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hal hatır soran Naci Şanlıtürk’e ziyaretinde Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, MHP Aybastı İlçe Başkanı İlhan Uykun, Korgan İlçe Başkanı Adem Şentürk, Çatalpınar İlçe Başkanı Sezgin Yılmaz ve İl Başkan Vekili Aydın Torun eşlik etti. Aybastı programını tamamlayan Şanlıtürk, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçeden ayrıldı. Öte yandan Korgan’ın Pençik Yaylası festivalleri kapsamında düzenlenen geleneksel rahvan at yarışlarında Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün oğlu Alparslan Şanlıtürk, 3’lü tay ve Başaltı” kategorilerinde 1’inci oldu.

Etkinliğe katılan Milletvekili Şanlıtürk şu paylaşımda bulundu: “Korgan İlçe Başkanımız Adem Şentürk, Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz İl Başkan Vekilimiz Aydın Torun ile birlikte; Bu sene 1.cisi düzenlenen Pençik Yaylası festivalleri kapsamında düzenlenen geleneksel rahvan at yarışları programına katılım sağladık. Başta “3’lü tay ve Başaltı” kategorilerinde 1’inci olan oğlum Alparslan Şanlıtürk olmak üzere, bu yarışlara gönül vermiş tüm rahvan atçılarımızı tebrik ediyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-