eskort samsun

ÜNYENETHABER

İLK DESTEK UZMAN SÜRÜCÜ KURSUNDAN

İLK DESTEK UZMAN SÜRÜCÜ KURSUNDAN
23 Kasım 2015 - 0:36

ZZZ

Ünye Uzman Sürücüsü Kursu Müdürü Fazlı Yüksel, yerli otomobil çıktığı zaman ilk alıcılarından biri olacaklarını söyleyerek gazetemize açıklamada bulundu.

Ünye Uzman Sürücü Kursu Müdürü Fazlı Yüksel, yerli otomobil çıktığı zaman alacaklarını belirterek şunları söyledi; “Ben Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın bu haberini duyduktan sonra benimde Uzman Sürücü Kursu olarak aklıma biz de 5-6 araba kursiyerlerimizin eğitiminde kullanıyoruz. İlk yerli otomobil çıktığında biz de destek amaçlı yerli otomobil almaya talip olduğumuzu sosyal medya üzerinden bugün paylaştık. Yerli otomobil çıkıp hazır olduğu zaman tüm vatansever ve araba kullanıcılarının yerli otomobili kullanacağına inanıyorum. Yerli otomobil çıktığı zaman Uzman Sürücü Kursu olarak ilk alıcılarından birisi olacağımıza söz veriyoruz”dedi.

Yüksel, yerli otomobilin kendisini heyecanlandırdığını belirterek sözlerini şöyle noktaladı; “Vatandaşların ilgisi bizlerIMG_2630 araba kullanıyoruz. Bizim kullandığımız araba neden yerli araç olmasın. Paralarımız dışarıya gitmesin diye düşünüyorum. Tabi ki bizler yerli otomobil çıktığı zaman almak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bizim basından takip ettiğimiz kadarıyla 1-2 yıl içerisinde yerli otomobilin üretimine başlanacağı söyleniyor. Biz de ilk müşterisi olaraktan buna yardımcı olmak istiyoruz. Bunların olması bizi duygulandırıyor ve heyecanlandırıyor. Ben yerli otomobil, yerli füze, yerli ağır sanayileri duydukça ayrı bir heyecan oluşuyor. Tüm maddi gücüm ile canı gönülden bu işe destek vermek istiyorum”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-