eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNLÜ ORDULU DOKTOR HAYATA TUTUNDURDU

ÜNLÜ ORDULU DOKTOR HAYATA TUTUNDURDU
19 Temmuz 2023 - 23:37

Ordulu Doktorun Ameliyatıyla Yeniden Doğdu

Orduspor amigosu Zeki Altınbaş’ın kızı Pelin Özkan için düzenlenen yardım kampanyası büyük bir destek gördü. Genç kızın sağlık sorunları nedeniyle tedavi için Almanya’ya gitmesi gerekiyordu ve ailesi tedavi masraflarını karşılayabilmek için yardım çağrısında bulundu.

Orduspor amigosu Zeki Altınbaş’ın kızı Pelin Özkan için düzenlenen yardım kampanyası büyük bir destek gördü. Genç kızın sağlık sorunları nedeniyle tedavi için Almanya’ya gitmesi gerekiyordu ve ailesi tedavi masraflarını karşılayabilmek için yardım çağrısında bulundu.

Yardım çağrısı cevapsız kalmayarak toplamda 56 bin Euro toplandı. Destekçilerin bağışları, Pelin’in tedavi sürecine ışık tutacak ve onun sağlığına kavuşmasını sağlayacaktı.

 

Dünyanın İlk Yapay Kalp Ameliyatını Gerçekleştiren Ordulu Dr. Dilek Gürsoy

Pelin’in tedavi süreci, dünyanın ilk yapay kalp ameliyatını gerçekleştiren başarılı doktorlardan biri olan Ordulu Dr. Dilek Gürsoy tarafından üstlenildi. Bu önemli ameliyatla birlikte genç kızın sağlık durumu olumlu yönde ilerledi ve başarılı sonuçlar elde edildi.

 

Pelin Özkan’ın Sağlık Durumu İyi

Dr. Dilek Gürsoy ve ekibinin özverili çalışmaları sayesinde Pelin Özkan’ın ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi ve genç kızın sağlık durumu olumlu bir şekilde ilerliyor. Ailesi ve yakınları, doktorun titiz çalışmaları ve tüm destekçilerin yardımları sayesinde umutlu ve mutlu bir gelecek bekliyorlar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-