eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çekilen Sağ Salim 3’ün Çekimleri Tamamlanmak Üzere!

Çekilen Sağ Salim 3’ün Çekimleri Tamamlanmak Üzere!
21 Temmuz 2023 - 9:11

Ersoy Güler’in yönetmen koltuğuna oturduğu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayan Toygan Avanoğlu’nun ise başrol olduğu ‘Sağ Salim 3’ filminin çekimlerinin bitmesine sayılı günler kaldı.

Ordu’nun güzel doğasında çekimleri devam eden “Sağ Salim 3” filmi, kısa süre içinde beyaz perdeyle buluşmaya hazırlanıyor. Türk komedi yapımlarının en sevilen ve izlenen filmleri arasında yer alması beklenen yapımda, yönetmen koltuğunda “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinin yönetmeni Ersoy Güler oturuyor.

Filmin başrolünde ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Sefer karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınmış olan Toygan Avanoğlu yer alıyor. Avanoğlu’na, filmin kadrosunda Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal eşlik ediyor.

Setten Eğlenceli Fotoğraflar

Çekimlerin son aşamasına gelinen “Sağ Salim 3” filminde Toygan Avanoğlu’nun canlandırdığı başrol karakteri Salim, izleyicileri eğlenceli bir serüvene sürüklüyor. Sette geçirilen keyifli zamanlar da gözden kaçmıyor.

Film, Ordu’nun Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası’nda çekiliyor ve bu eşsiz doğal mekanın da filmin atmosferine katkı sağlayacağı düşünülüyor. “Sağ Salim 3″ün vizyona girdiği anda gişe rekorları kırması bekleniyor.

Sinema severler, “Sağ Salim 3” ile gülmek ve keyifli anlar yaşamak için vizyon tarihini heyecanla bekliyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-