eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE ZARA RÜZGARI

ÜNYE’DE ZARA RÜZGARI
24 Temmuz 2023 - 1:10

Ünlü sanatçı Zara, Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında 23 Temmuz Pazar günü 22:00’de Ünye’de sahne aldı.

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ünye’de verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 Seslendirdiği eserlerle Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların beğeni kazanan sanatçının şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti.

Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zara, sahnede 2,5 saat kalan Zara gördüğü ilgi karşısında bir türlü konserini bitiremedi.

Konserde konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ise şunları söyledi; “ 2023 yılında 22.’sini düzenlediğimiz bu organizasyonumuzun Ünye’nin Ulus arası festivalinin inşallah 2024 yılında çok daha keyifli ve depremlerin, felaketlerin ve afetlerin olmadığı bir süreç içerisinde daha güzelini yapacağımız bir organizasyonda Mevlam hep birlikte bizleri buluştursun.” dedi.

Konuşma sonrası Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Zara’ya , Ünyeli bakır ustalarının hazırladığı Ünye yazılı bakır plaket ve çiçek takdim etti.

Ardından Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Osman Karayiğit sahneye çıkarak ünlü Sanatçı Zara’ya Ünye 1957 Spor’un yeşil-beyaz forma, atkı ve bilekliğini hediye etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde Ünyeliler gönüllerince eğlenerek, ünlü sanatçı Zara’ya eserlerinde eşlik etti.Ayrıca havai fişek gösterileri de vatandaşları mest etti.

ZARA KONSERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-