eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu’da Gençlik Spor Ve Kültür Festivali Heyecan Yarattı!

Ordu’da Gençlik Spor Ve Kültür Festivali Heyecan Yarattı!
26 Temmuz 2023 - 13:47

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Spor ve Kültür Festivali yoğun katılım ile start aldı.

Spor ve kültür organizasyonlarıyla Ordu’da renkli bir yaz sezonu geçirilmesini sağlayacak olan Gençlik Spor ve Kültür Festivali başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde Kent Orkestrası eşliğiyle başlayan kortej yürüyüşü ile sporcular etkinlik alanına gitti. Yaklaşık 1000 sporcunun katılım sağladığı festivalin ilk gününde 3X3 sokak basketbolu, plaj voleybolu, satranç turnuvası, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri, hentbol turnuvası ve plaj futbolu müsabakaları düzenlendi. Gerçekleştirilen müsabakalara vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.

“ORDU’NUN KÜLTÜR VE SPOR ŞEHRİ OLDUĞUNU DÜNYAYA DUYURALIM”

Gençlik Spor ve Kültür Festivali’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan Ordu’nun bir spor ve kültür şehri olduğunu dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Başkan Vekili Tezcan şöyle konuştu:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi spor ve kültür alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Bildiğiniz üzere daha yeni Aybastı’da tarihi bir etkinlik gerçekleştirildi. Ordu bir kültür şehri. Bugünde start verdiğimiz bu kültür ve spor festivali ile inşallah güzel bir 3 hafta geçiririz. Hem spor hem de kültür etkinlikleri için bu zaman doyurucu bir zaman dilimi. Bu süre diliminde vatandaşlarımızı bu etkinliklerimize davet ediyorum ve Ordu’nun bir kültür, spor şehri olduğunu dünyaya duyuralım. Tüm sporcularımıza da şimdiden başarılar diliyorum.”

 

352 BİN TL’LİK HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

 

Öte yandan Gençlik Spor ve Kültür Festivalinde dereceye girecek olan sporculara toplamda 352 bin TL hediye çeki verilecek.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-