eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİRİN EN BÜYÜK İLÇESİ ÜNYE’DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER

BÜYÜKŞEHİRİN EN BÜYÜK İLÇESİ ÜNYE’DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER
03 Ağustos 2023 - 1:28

OSKİ bozduğu yolu yapmadan bıraktı vatandaşlar mağdur oldu. Ünye Yazkonağı mahallesine yaşanan OSKİ sorumsuzluğu mahalle halkını mağdur ederken , lahna sokakta yaşayan ağır hasta Kemal Arslan’ın durumu görenlerin içini burkuyor.Evde bakım hizmeti alan hasta Arslan’a yol nedeniyle ulaşamayan sağlık ekiplerine yardımı mahalleli yapıyor. Hasta yakınlarını  battaniyelerle taşımak zorunda kalan Arslan ailesi son çare olarak Çakır medya’ya konuştular.

OSKİ mağduru vatandaş şikayetini Çakır Medya mikrofonlarına anlattı.

Yazkonağı mahallesinde ikamet eden uzun süredir yatağa bağlı evde tedavi gören hasta Kemal Arslan’ın yakını İsa Arslan mağduriyetlerini mikrofonlarımıza anlattı.”. Oski bizleri mağdur etti. Yoldan su geçirdiler. Yolu yardılar, eski haline getireceklerine dair söz verdikleri halde sözlerini tutmadılar. Başvurmadığımız yer kalmadı. Bizde çare olarak size ulaştık ki  bu sesimizi yetkililere ulaştırmak istedik. Çok mağdur durumdayız. Hastamıza sağlık ekipleri ulaşamıyor. Yolumuz berbat ve bir türlü yaptıramadık. Aşağıdaki dilekçeyi Kemal Arslan’ın kızı belediyeye verdi ama oradan da ses çıkmadı. Lütfen bize yardımcı olsunlar”dedi.

BELEDİYEYE VERİLEN DİLEKÇE ŞÖYLE;

“Yazkonağı Mahallesi Lahna Sokak 28 nolu evde babam durmaktadır. Ana yoldan evimize inen yoldan su borusu döşendi. Sonrasında yol tekrar düzeltilmediği için çamur ve su içinde kaldı. Babam Kemal Arslan yatalak bir hasta, yatak yaraları var. Evde bakım hizmeti alıyor. Fakat bir aydır, bizim yolumuz yapılmadığı için mağdur durumdayız. Sağlık hizmeti alamıyoruz. Evimize araba ile gidemiyoruz. Sağlık ekipler gelemiyor. Yaya dahi inip çıkamıyor. Çamurdan dolayı yürüyememekteyiz. Çamurdan kurtulmak istiyoruz. Yolumuzun yapılmasını, yapılmasa bile çakıl dökülüp mağduriyetimiz giderilmesini istiyoruz.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-