eskort samsun

ÜNYENETHABER

Enginyurt: ”Emekliyle Dalga Geçmeyin, Acilen Zam Yapın”

Enginyurt: ”Emekliyle Dalga Geçmeyin, Acilen Zam Yapın”
31 Temmuz 2023 - 1:03

Cumhurbaşkanına seslenen Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, emeklilere acilen zam yapılmasını istedi.

Ordulu olan DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Ordu sahilinde çekilen videoda Enginyurt, iktidara yüklendi.

 

Emekliye Zam Talep Etti

Emekliye zam yapılmasını talep eden Milletvekili Enginyurt, “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki yılbaşında emekliye gereken zam yapılacak. Cumhur İttifakı ortakları bile artık isyan etti. Emekliye zam, seyyanen zam isteniyor. Ama saray emeklinin sesini duymuyor. Emekli yılbaşına kadar nasıl hayatını devam ettirecek? Evine ekmek götüremiyor. Tüp alamıyor. Dolmuşa binemiyor. Sokakta gezemiyor. Kirayı ödeyemiyor. Elektriğin suyun parasını veremiyor. Bankaya olan kredi borcunu ödeyemiyor. Emekli can çekişiyor” dedi.

 

“Emekli Bunu Hak Etmiyor”

Ordu’da vatandaşın yanında olduklarını söyleyen Milletvekili Enginyurt, “Cumhurbaşkanı emekliyle dalga geçiyor. Ne diyor? Yılbaşına kadar yaşa. Yılbaşı geldiğinde nasıl olsa yerel seçimler var. Sana üç beş kuruş veririm diyerek emekliyle alay ediyor. Emekli bunu hak etmiyor. Emekliye derhal seyyanen zam yapılmalı. Sekiz bin lira seyyanen zam da emekliye ödenmeli. Sokaktayız. Ordu’dayız. Emekliyle, halkın içinde, esnafın yanındayız. Millet perişan, millet kan ağlıyor. Biz anlatıyoruz, siz aldığınız oyla gurur duyuyor, halk bizi seçti diyorsunuz. Halk sizi seçti ama halk bunu hak etmedi. Emekli sizi seçti, emekli bunu hak etmedi. Adaletiniz batsın. Yazıklar olsun” diyerek açıkladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-