eskort samsun

ÜNYENETHABER

YİNE YENİDEN GÜNDEMDE İZZET VAR

YİNE YENİDEN GÜNDEMDE İZZET VAR
31 Temmuz 2023 - 1:38

Bir darp olayıdır almış başını gidiyor. Ordu’nun gündemine oturdu. Başka sorun başka gündem yokmuşcasına…

Bir yanda belediye başkanı adaylığına koyulmadığı için Ordu Büyükşehir Belediyesinde ödüllendirilen İzzet Gündoğan bey, diğer yanda ise bir belediye işçisi…

(Gerçi, belediye başkanlığına aday gösterilmeyen bir siyasetçiye neden ödül verilir hiçbir zaman anlamış değilim)

Bazı görüşler diyor ki belediye işçisi zaten sıkıntılıydı. Bazı görüşler diyor ki başkan yapmıştır…

Biz bilemeyiz tabiki işin gerçek yüzünü ve kapalı kapılar ardında neler konuşuldu neler yaşandı…

Ben bu haberi ilk duyduğumda oturup düşündüm, gerçekten de bu işin aslı varmıdır diye. Şimdi işin Aybastı ayağına bakarsan İzzet başkan gerçekten de on numara bir adam ve mevkidaşları kıskandıkları için İzzet Başkana iftiralar atıyorlar. O makamda bir Aybastılı olduğu için çekemiyorlar…

Ben ne darp edildiğini iddia eden belediye işçisini bilirim ne de İzzet Başkanı bilirim. Eğer bu darp olayı olduysa o odada kamera yoksa bile koridorlarda kamera vardır ve bu işin aslı astarı ortaya çıkar. Bu konuda Sayın İzzet Başkan, odasında kamera olmadığını söylemiş. Hadi odada kamera yok, koridorlarda da mı yok. Öyle ya bu adam odanıza sağlam girdi de yaralı mi çıktı yoksa sağlam mı çıktı.

Sayın başkan bundan kısa zaman öncesinde de Ünye de bir skandala imza atmıştı. Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde yeni işe başlamış bir genç kızımıza “sen benim kim olduğumu biliyor musun?” Demiş ve bildiğin gencecik kıza posta koymuştu. Bende bu olayın birebir şahidi oldum o mekanda. Ben bu olayı kendi sosyal medya sayfamda dile getirince de sayın Başkan gecenin bir yarısı beni aramış ve ardından da mesaj atmıştı. Beni yalancılıkla suçlayan başkan bey, “kamera görüntülerini çıkarın, ispatlayın” demişti. Halbuki öyle bir şey yaşanmamış olsaydı zaten kendisi kamera kayıtlarını çoktan ortaya çıkarmış olurdu.

Gel gelelim şimdi ki olaya!

Odamda kamera olmadığı için kanıtlayamıyorum demiş sayın Başkan. Oda dışındaki kameralar var ise olayın darp olup olmadığını kanıtlamak mümkün müdür? Neden olmasın ki….

Öyle yada böyle… Keşke olmasaydı böyle tatsız olaylar. Yakışmıyor çünkü makamında oturan büyük başkanlara.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-