eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEVRİK BAŞKAN AHKAM KESMEYE DEVAM EDİYOR

DEVRİK BAŞKAN AHKAM KESMEYE DEVAM EDİYOR
02 Ağustos 2023 - 10:52

Arsıza söz , pişkine yüz dayanmazmış.

Ünye Belediye devrik eski Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin il olması ile ilgili süreci ve yapılması gerekenleri Ünye Kent Gazetesi’ne yaptığı açıklamasında dile getirdi.

Bilindiği gibi Çamyar, şaibelerle dolu 4 yıl belediye başkanlığı yapmış ve görevden alınmıştı.

Daha sonraki hukuk süreçlerinin bazılarında aklanan lakin toplum vicdanında hem siyaseten, hem belediye başkanı ve özel hayat olarak suçlu görülen bir kişinin çıkıp Ünye’nin bekası için açıklama yapmasını manidar ve acınası bulduğumu belirmek istiyorum.

 

Sokakta dahi gezemeyen, bir esnafı ziyaret edemeyen bırakın her şeyi selam dahi verilmeyen herhangi bir belediye başkanı  ve şahıs  ,itibar yerlerdeyken bile bu tür açıklamalar yapabiliyorsa yüzsüzlükte bayrağı tutuyor demektir.

Elbet ülkede özgürlük var.Herkes düşüncesini açıklayabilir. Ama toplumumun kabul edilir ve yazılı olmayan kurallarından değil midir? Had bilmek, utanmak, yüzü tutmamak .

Sus be konuşma ,milleti günaha sokma, telefonlarımız kitlendi milletin isyanından,singafından.  Çıkıpta bir arkadaşın sus ,otur, germe toplumu demedi mi?

Bana göre toplum bu açıklamaları galaya almadı, sadece kızdı.

‘’Bu şahıs Ünye’nin geleceğine sıçtı  sıvadı  şimdide çıkmış ahkam kesiyor. Neymiş efenim Ünye ‘’İktidar isterse Ünye, il olur’’ bırak bu ağızlar devrik belediye başkanı, süslü laflarlar Ünye’linin gönlünü alamaz ve bizle helalleşemez diyen yüzlerce okuyucu oldu.

Bana gelince söyle bir öneride bulunabilirim,  verirsen en azından iddia edilen gayrimenkulleri ve paraları geri o başka. Belki öteki taraftaki yükün hafifler devrik başkan.

 

Neyse söylenecek çok söz var ama uzatmaya gerek yok , ne desek boş, pişkine had bildirmek hoş…

Ama ne mutlu ki MUSA’lar ölmez…

CİHAN ÇAKIR

KARTEGDER BAŞKANI

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-