eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYELİ ÇOCUKLAR, ŞENLİĞE VE BAŞKAN DEDEYE BAYILDILAR

ÜNYELİ ÇOCUKLAR, ŞENLİĞE VE BAŞKAN DEDEYE BAYILDILAR
04 Ağustos 2023 - 1:09

3 Ağustos Perşembe günü ise Ünye Yunus Emre Parkı’nda saat 18.30-21.30 saatleri arasındaki şenliğe,   çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde birbirinden renkli yarışmalar, konserler ve gösterilerin yer alacağı “Çocuk Şenliği” bugün Ünye’de yapıldı.

Şenlikte,şişme parkurlar, yüz boyama ve balon katlama atölyeleri, holihop, halat yarışları, mini disko gösterisi, sihirbaz gösterisi, zenco jonklör şov, bilim şov, transformers robot gösterisi, ateş şov, kent orkestrası konseri ve sürpriz ikramlar ile çocuklarımız doyasıya eğlendi.

BAŞKAN GÜLER ÇOCUKLAR KADAR ŞEN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler şenliğe gelen çocuklarla tek tek ilgilendi.Çocuklara meyve suyu, pamuk şeker ve bir çok ikramda bulundu.Kendi elleriyle çocuklara ikramlarda bulunan Güler, çocuklara adeta mutluluk dağıttı. Çocukların sevincine ortak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler‘’Her şey çocuklarımız gülsün diye ☺️

Birbirinden renkli yarışmalar, müzikaller ve gösterilerle üç gün süren “Ordu Çocuk Şenliği”nin son gününde, Ünye ilçemizde çocuklarımızın sevincine ortak olduk.

İyi ki varsınız evlatlarım, siz hep gülün’’diye açıklamada bulundu.

 

Çocuklarda kendileri ile tek tek ilgilenen Başkan dedeye teşekkür ederek , hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-