eskort samsun

ÜNYENETHABER

TAN VE SALMAN AİLELERİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN

TAN VE SALMAN AİLELERİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN
13 Ağustos 2023 - 2:31

Ünye cemiyet hayatının köklü ailelerinden Tan ailesi ile Salman ailesi hafta sonu gerçekleşen nikahla akraba oldular.

Ünyeli iş adamı Abdullah ve Emine Tan’ın yakışıklı oğlu Hasan Can ile   Cihan ve Vildan Salman çiftinin biricik kızı Melike  görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BUDÜĞÜNDE BULUŞTU

Genç çiftin nikahını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kıyarken şahitliklerini genç çiftin akraba ve arkadaşları yaptılar.Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Rabbim sizlere ailesine ülkesine ve dinine bağlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin.”diyerek çifte bayrak ve kuran hediye etti.

Muhteşem düğüne  iş, siyaset ve cemiyet dünyası akın etti.

Acara düğün salonunda gerçekleştirilen düğün ve nikah merasiminde genç çifti Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,  siyasiler, iş insanları, davetliler ile her iki ailenin yakınları yalnız bırakmadı.Aileler düğüne katılan   misafirler ile yakından ilgilenirken, davete katılan konuklara bol bol izzeti ikramlarda bulunuldu.

TAN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Tan ailesi  “Aile olarak çok mutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Evlatlarımızın mutluluğuna ortak olduk. Allah’ım herkese böyle güzel günler görmeyi nasip etsin. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp davetimize icap eden, mazeretleri sebebi ile katılamayan, telefonla arayan, sosyal medya aracılığı ile mesaj atan, çiçek gönderen herkese ailem adına teşekkür ederiz.” dediler.

ÇAKIR MEDYA İLESİ OLARAK YENİ EVLİ GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLERİZ

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-