eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANADOLU YILDIZLAR LİGİNDE ORDULU YÜZÜCÜLER DAMGA VURDU

ANADOLU YILDIZLAR LİGİNDE ORDULU YÜZÜCÜLER DAMGA VURDU
17 Ağustos 2023 - 11:25

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Şampiyonası Finallerinde Ordu kafilesi 6 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile şampiyonaya damga vurdu.

12-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Giresun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası Final Yarışlarında, Hasan Ahmet Yılmaz 50m-100m-200m sırtüstü Türkiye şampiyonu olarak 3 altın madalya, Doruk Kılınç 50m sırt ve 50m kurbağa Türkiye Şampiyonu olurken 100m serbest Türkiye üçüncüsü, Azra Şener 200m karışık Türkiye Şampiyonu 50m kurbağa Türkiye üçüncüsü, Doruk Utkan Sahin 200m karışık Türkiye İkincisi 100 m kelebek ve 200 m sırtüstü Türkiye üçüncüsü olarak şampiyonayı tamamladılar.

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Şampiyonası Finallerinde Ordu kafilesi toplamda 6 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile şampiyonayı tamamlamış oldu.

Yüzmede gerek alt yapı çalışmaları, gerekse performans sporcularına verilen emeklere şahit olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, antrenörlerin oluşturdukları programla sporcuların disiplinle çalıştığını söyledi. Tüm bu emeklerin sonucunda başarılarında beraberinde geldiğini söyleyen İl Müdürü Genç, Analig Yarışmalarında dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-