eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Çamyar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
24 Kasım 2015 - 0:20

11698595_1671538069734311_5618081974893863027_n

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlerin, toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişiler olduğunu belirten Başkan Çamyar mesajında şu ifadelere yer verdi, “Türk milletinin, medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmesinde ve Türkiye Cumhuriyetinin dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesinde en önemli pay özveriyle, cefakarca, fedakarca,  gayret gösteren öğretmenlerimizindir. Türkiye; gelecekteki hedeflerine, dünyadaki değişime yabancı kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizle ulaşacaktır. Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacak, Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu bakımdan, bizler, öğretmenlik mesleği ifa eden her arkadaşımızı, eğitim seferberliğimiz, ülkemiz, milletimiz adına çok büyük bir kazanım olarak görüyoruz. İnsana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfediyor, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz. İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.

Bu duygularımla, geleceği devralacak çocukları sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyerek, anlamlı ve kutsal bir mesleği yerine getiren ve görevlerin en soylusunu icra eden öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-