eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
14 Aralık 2015 - 3:35

 

BBBB

 

Ünye Saray caddesinin son halini görenler(adı gibi Saray Caddesi olmuş )dediler

Büyükşehir Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdiği ve uzunca bir süre sonra hizmete açılan yoldan vatandaşlar memnun olduklarını belirtiler.

-Saray Caddesindeki yani Belediyenin şuan ki çalışmalarından memnun musunuz?

Çok şükür memnunuz Ordu Büyük Şehir Belediyesi inşallah daha da iyi yapacaktır.Bu çalışmalar bize gelecek için umut verdi.

-Kaldırımlar beton döküyorlar ve yenileniyor, bu çalışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu çalışmaların daha önceden yapılması gerekliydi, yani bundan 20 sene önceki çalışmalar olması gerekirdi. Ama tabii ki bürokrasi biraz geç işlediği için şimdi de olması gayet iyi oldu, 2017 de inşallah doğal gaz da gelmesiyle birlikte Ünye’de daha da ferah bir üretim olacağını düşünüyorum.

Herhangi bir sel baskını bir risk var mı,endişeleriniz giderildi mi ?

Yağmurdan dolayı olmaz diye düşünüyorum. Ama tabi yukarıdaki çalışmalardan dolayı ana su şebekesinde patlama olursa o zaman tereddüt yok su dükkânları götürür.

Belediyenin  bununla ilgili bir çalışmalarını yeterli görüyor musunuz ?

Zaten yapmış durumda. Yukarılara koyabileceği kadar logar koymuş ama bizim şuan bu caddede başa bir sorunumuz daha var. Özellikle burada Saray Caddesi’nin olduğu yerde asfalt yapıldıktan sonra şoförler aşırı hız yapıyor. Saray Caddesiniz düz olduğu kısımda buraya 30 metre ile 50 metre aralarına engel koyarlarsa en azından hız önlenmiş olur. öğrencilerimiz var, elinde çocuğu ile dolaşan insanlarımız var, onların hayatını tehlikeye atmamak için hızı azaltmaları daha iyi olacaktır bence.

Yola hız kesici engeller konulacak mı? yetkililer bununla ilgili bir şey söylendi mi?

Böyle bir şey söylenmedi sadece üst taraflara koymuşlar, ama buralarda yok önemli olan mevkiler burası.Riskli yerler zaten düz olan yerler, vatandaş yama yukarı çıkarken zaten yavaşlıyor.  Cadde olarakta biz gereken başvuruları yaptık cevap bekliyoruz

Hizmetlerinden dolayı Belediyemize Teşekkür ediyoruz 

Çalışmalardan  memnunuz,bundan 4-5 ay önceki röportajımla şimdi ki röportajım arasında fark var.Ozamanlar yolların kötü hali nedeniyle mağdurduk ve öyle konuştuk.Şimdi ise  bu farkındalığı yaratanlara teşekkür ediyorum .

Yalnız bize buradaki çalışmalar esnasında oluşan iş kazalarında meydana gelen zararlarımızın karşılanma sözü verildi.Bu mağduriyetimiz de karşılanırsa memnun oluruz .Ordu Büyükşehirden bu konu hakkında çözüm bekliyoruz dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-