eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Memur-Sen ‘den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Ünye Memur-Sen ‘den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
24 Kasım 2015 - 0:13

Adsızİlçe Başkanı Ünye Memur-Sen

Davut ŞİŞMAN” ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

ŞİŞMAN, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Öğretme evrensel bir uğraştır. İnsan doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme içerisindedir. Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız  bugünlerde bilgi toplumu olmanın en temel şartı eğitimli insan gücüne sahip olmaktır.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir.”Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitim alanında son derece hızlı bir atılım içinde ilerlemektedir.

 

Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarılar, kat ettiğimiz mesafelerdeki en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir.

Bu bakımdan, “İnsanı yücelt ki devlet yücelsin” anlayışını benimsemiş bir milletin torunları olarak, insana yapılan her türlü yatırım büyük değerdir. Bu sebeple de, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz.
Eğitim bu ülkenin birinci meselesidir. Bütçeden en büyük payı eğitimin alması yeni derslik ve okulların yapımı, gelişmiş ülkelerdeki eğitim imkânlarını, eğitim teknolojilerini öğrencilerimizin hizmetine sunulması en büyük dileğimizdir.

 

Son yıllarda artan kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirilmesi, eğitim altyapımızı daha da güçlendirilmesi sevindiricidir. Bütün bunların yanında öğretmenlerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi, moral motivasyonu açısından da yüksek tutulması için gerekenlerin yapılmasını arzu etmekteyiz.
İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-