eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Asbaşkan Doğan: “Ünye 1957 Spor’a yönetici olmak büyük onur”

Asbaşkan Doğan: “Ünye 1957 Spor’a yönetici olmak büyük onur”
31 Ağustos 2023 - 2:23

Ünye 1957 Spor Asbaşkanı Halil İbrahim Doğan Gazeteciler dernek Başkanı Cihan Çakır’ı  ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ünye 1957 Spor yönetiminde değişiklik yaşandı. Osman Karayiğit’in ardından iş insanları Murat Narin başkan, Halil İbrahim Doğan ise asbaşkan oldu.

Ünye 1957 Spor  Asbaşkan Doğan , Çakır’a kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Doğan: “Ünye 1957 Spor’a yönetici olmak büyük onur”

Asbaşkan Halil İbrahim Doğan, “İl olma yolunda ilerleyen Karadeniz’in incisi ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden Ünye’nin spordaki yüzü Ünye 1957 Spor’a yönetici olmak benim için büyük bir onurdur ve beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Öncelikli hedef yeniden yapılanma

Çiçeği burnunda asbaşkan, “Yükümüz ağır, yolumuz uzun, başarılı olmak hepimizin ortak hedefi ama bu sadece birilerinin çabası ile değil hepimizin ortak çabası ile olmalı” dedi. “Hedefimiz bu sezon yeniden yapılanma”

Sözlerine devam eden Doğan, “Ben şu an bunu görüyorum ve bu birlikteliği devam ettirip inşallah Ünye 1957 Sporumuz’u layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz. Hedefimiz bu sezon yeniden yapılanma çerçevesinde Bölgesek Amatör Lig’de iyi bir yer elde etmek ancak sonrasında yapacağımız çalışmalar ile öncelikle 3. Lig ve sonrasında üst ligler olacaktır” şeklinde konuştu.

 

“Emeği geçen herkese teşekkürler”

Doğan son olarak, “Ünye 1957 Spor’un bugüne kadar yükünü omuzlayan eski başkanımız Osman Karayiğit ve yönetimine, gerek maddi gerek manevi ilk günden bu yana bizden desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya, başkanımız Murat Narin ve yönetimimiz adına bir borç bilirim. Rabbim çıkıtığımız bu yolda bizleri Ünyelilere ve Ünyesporlulara karşı mahçup etmesin” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P