eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fehmi Cerrahoğlu İlkokulu’nda Öğretmenler Günü Başka Kutlandı

Fehmi Cerrahoğlu İlkokulu’nda Öğretmenler Günü Başka Kutlandı
24 Kasım 2015 - 14:02

video haber

Adsız24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Saraçlı Mahalle Muhtarı, Okul Aile Birliği ve Öğretmenlerin iş birliği ile Fehmi Cerrahoğlu İlkokulu’nda program düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okunan İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Şiirlerden sonra ise Fehmi Cerrahoğlu Ana Sınıfı öğrencileri tarafından bir gösteri sunuldu. Daha sonra öğretmenlerin oluşturduğu koro şarkılar seslendirdi. Programın sonunda ise Saraçlı Mahalle Muhtarı Arslan Akbaş, öğretmenler günü münasebeti ile öğretmenleri kutlayarak onlara çiçek verdi. Düzenlenen program öğretmenlerin pasta kesmesinin ardından sona erdi.12239925_919065414795194_3791778386029040705_n

Program sonrası günü anlam ve önemi ile konuşan Saraçlı Mahalle Muhtarı Arslan Akbaş gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “ ilk önce basınımızın siz değerli temsilcilerine hoş geldiniz diyorum. Bugün malumunuz 24 Kasım Öğretmenler Günü. Sizin aracılığında Türkiye’nin her yerinde öğretmenlik mesleğini ifa etmeye çalışan öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum. Biz de Saraçlı Mahalle Muhtarlığı, Okul Aile Birliği ve öğretmenlerimiz ile birlikte bir etkinlik düzenleyelim dedik. Zannediyorum düzenlenen bu etkinlik çok güzel oldu. Tekrar bütün öğretmenlerin ve eğitimcilerin öğretmenler gününü kutluyorum. Teşekkür ederim”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-