eskort samsun

ÜNYENETHABER

Güneş Beauty Center İle Sonbahara A Plus Girin

Güneş Beauty Center İle Sonbahara A Plus Girin
05 Eylül 2023 - 23:55

 

GÜNEŞ BEAUTY CENTER Güzelik ve bakım sektöründe kalıplaşmış bakım ritüellerinin dışına çıkıp A plus kalitede hizmet vermeyi hedeflemiş ve çok kısa bir sürede ismini markalaştırıp hızlı bir şekilde yükselişe geçmiştir.

“Mükemmelliği en iyisiyle sunmak “ ilkesinden yola çıkarak Güneş Beauty; her zaman bu başarının yüksek performanslı ürün ve cihazlardan ,dalında uzm. ve tam donanımlı ekipten geçtiğine inanmıştır.

Hizmeti, kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile güzellik adına tüm hizmetleri tek bir adreste toplayan Güneş Beauty Center, kişiye özel güzellik bakımları ile müşterilerine her gün genç, enerjik ve çekici hissetmenizi sağlayacak hizmetler sunmaya devam ediyor.

En gelişmiş teknolojileri profesyonel kadrosu ile harmanlayarak müşterilerine en iyi hizmeti sunan Güneş Beauty Center ile; hijyenik, şık atmosferde güler yüzlü, deneyimli ekibi, son teknoloji ürünü ekipmanları ile artık dilediğiniz görünümü siz de rahatça elde edebilirsiniz.

Güneş Beauty Center sahibi  Saliha Güneş yaptığı açıklamada,”Yaz sezonunu yavaş yavaş geride bırakmaya başladık. Bu süreçlerde aktif tüm işlemlerimiz devam etmeye başlamıştır. Eylül ayı itibariyle leke tedavileri, dermapen, çatlak tedavileri, iğneli epilasyon gibi birçok işlemimiz için gönül rahatlığıyla randevu oluşturabilirsiniz. Bunu için yapmanız gereken ücretsiz ön görüşme için 0541 362 15 52 numaralı iletişim numarasından bizlere ulaşabilirsiniz. Adresimiz 15 Temmuz Meydanı Doubleshot Coffee üstüdür”dedi.

Güneş Beauty Center Sitesinden Bilgi Almak İçin Tıklayın

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-