eskort samsun

ÜNYENETHABER

PERŞEMBE’NİN İLK KADIN KAYMAKAMI FATMA TURHAN KESER GÖREVE BAŞLADI

PERŞEMBE’NİN İLK KADIN KAYMAKAMI FATMA TURHAN KESER GÖREVE BAŞLADI
06 Eylül 2023 - 15:03

Kahraman Maraş vali yardımcısı iken yeni kararname ile Sakin Şehir Ordu Perşembe’ye atanan ilçenin İlk kadın Kaymakamı Fatma Turhan Keser, görevine başladı.
Sakin Şehir Perşembe’nin ilk kadın kaymakamı olan Keser” Bursa Kemal Paşalıyım bir kız çocuğu annesiyim. Eşim Burak Keser o da bu gün itibariyle Ordu Vali Yardımcılığı görevine başladı, görevimde sekizinci yılımı çalışıyorum.  İlçenizde göreve başlamaktan  ben de memnuniyet duyuyorum. İnşallah ilçenizde kamu kurum ve kuruluşlarımızla mesai arkadaşlarımızla birlikte hep beraber takım arkadaşlığı ruhu içerisinde vatandaşlarımızla  el ele gönül gönüle güzel hizmetlere güzel çalışmalara vesile olmayı Allah nasip eder.

KAPIMIZ HEP AÇIK OLACAK

İlçeniz çok şirin çok güzel sakin bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Doğası havası çok güzel, insanları güler yüzlü  yirmi dört saatlik izlenimlerim bu zaman geçtikçe inşallah bir birimizi daha iyi tanıyacağız. Vatandaşlarımız bizi biz de vatandaşlarımızı tanıyacağız ilçemizin temel konularına daha fazla aşina olacağız bize gelen her hangi bir soru sorun  ya da sadece çayımızı içmeye gelen herkese kapımız daima hep açık olacak. Biz de vatandaşlarımızla her daim bir arada olacağız gerek makamımızda gerekse dışarıda çarşıda pazarda vatandaşlarımızla hep birlikte inşallah güzel bir çalışma şeklimiz olacak.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-