eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANLARDAN KURTULMUŞ’A MESAJ ”Desteğin Hakkı Verilmeli”

BAŞKANLARDAN KURTULMUŞ’A MESAJ ”Desteğin Hakkı Verilmeli”
26 Kasım 2015 - 11:16

video haber

Adsız

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümet ve bu hükümette Başbakan Yardımcısı görevi verilen Numan Kurtulmuş ile ilgili Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi ve Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı gazetemize açıklamalarda bulundu. Açıklamarda Numan Kurtulmuşun yeni kabinede olmasının verdiği memnuniyetlik dile getirilirken,sayın Başbakan yardımcısı Kurtulmuş’un bölgede kendisine verilen desteğe karşılık vermesi yönünde oldu.

 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümette Numan Kurtulmuş’un Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesi ile ilgili şunları söyledi;

Hemşehrimiz aynı zamanda da Ordu Milletvekilimiz olan Sayın Numan Kurtulmuş Bey’in yeniden kabineye girmiş olması Ünye için, Ordu İli için ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bu bir kazançtır. Çünkü Numan Bey önceki hükümetler dönem111inde de Başbakan Yardımcısı olmuş ve olabilecek kapasitede olan bir hemşehrimizdir. Tabi bu dönemde yeniden kabinede yer almış olması bizleri son derece mutlu etmektedir. Çünkü bizim eksik olan çalışmalarımız vardır. Geçmiş dönemlerde 4-5 tane hemşehrimiz bakan olmuş. Yani biz hükümetlerde en üst düzeyde temsil edilmişiz ve edilmeyi başarmışız. Ama eksikliklerimizi giderme konusunda son derece başarılı olamamışızdır. Şimdi Sayın Numan Kurtulmuş Bey’in seçim çalışmalarında da bölgemizde çok net taahhütleri vardır. İnşallah önümüzdeki günlerde kendilerini ziyaret edeceğiz. Bu konulara kendileri zaten vakıftır. Danışmanlarıyla, buradaki ilçe teşkilatı olarak bu konulara çok sahip ve ilgili olan bir ekip var. İnşallah Numan Bey’den bu konularda ciddi bir destek göreceğimizi ümit ediyorum”dedi.

NUMAN BEYİ BEKLEYEN ÇOK PROJE VAR

Durmuş Zor, ; “Yani Organize Sanayimiz bizim geriye dönük 25 yıldır yapılamamış olan bir iştir. Organize Sanayi ile ilgili olan eksiğimizi inşallah gideriz diye düşünüyoruz. Bizim Akkuş- Tokat Orta Anadolu Bağlantı Yolumuz yine 25 yıldır yapılamamış olan tarihi İpek Yolu’dur. İnşallah Numan Bey’in ve 64. Hükümetin bu işi başaracağını ümit ediyoruz. Liman ile ilgili olan çalışmalarımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız büyük bir gayret ve samimiyet ile yürütüyor. En azından devlet ve iktidar nezdinde Büyükşehre destek olacağını ümit ediyoruz.

Ünye’de ve Çaybaşı, İkizce ve Akkuş bölgesinde Numan Bey’e ciddi derecede destek olundu. Bu bölge ilin en yüksek oranda oy veren bölgedir. O yüzden bu bölgeye daha fazla sahip çıkmasını bekleyeceğiz. Seçim beyannamesinde taahhüt ettiği o mega projeleri doğal olarak kendisini bağlayacaktır. Yaptığı taktirde hem kendisi başarılı olacak. Hem de Ordu ilinin insanı sağlıklı ve doğru bir hizmet almış olacaktır. dedi

Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümette Numan Kurtulmuş’un Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesi ile ilgili şunları söyledi;

“Yeni kurulan 64. Hükümette hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Yeniden görev alması Ünye’li olarak 1111bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bilgisi, deneyimi ile ülkemize yapacağı ciddi hizmetlerin yanı sıra bölgemize, ilçemize yönelik hizmetlerin ve ihtiyaçların giderilmesinde, sorunların çözülmesinde gidilecek bir kapımız olması açısından son derece önemli bir gelişme olarak karşılıyorum. Bu anlamda Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u kutluyor ve görevinde başarılar diliyorum”derken.

“Ünye Ünye’mizin gurur duyduğu, Ünye’mizin evladı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 64. Kabinede görev alması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Ünyeliler olarak hepimizin gözü aydın diyorum. Sayın Numan Kurtulmuş’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Musa Kıranlı, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 64. Hükümette yeniden Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesi ile birlikte Ünye’de yapılmakta olan ve yapılması planlanan projelere katkısı hakkında ise şöyle konuştu;

NUMAN KURTULMUŞ’TAN BEKLENTİMİZ ÇOK

“Evet, burada Numan Bey’in kabinede yer almasıyla büyük sevinç yaşadığımızı ifade ettik. Ancak bugüne kadar hepimiz biliyoruz ki Ünye siyasette her zaman çok önemli yerlerde bakanlık yapan büyüklerimiz vardı. Ancak çok üzülerek ifade ediyorum ki belki beklentilerimiz çok fazladır ki bugün halen çok eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum. Yapılması gerekenlerin yapılmadığını düşünüyorum. Çünkü biz halen 30 yıldır. Gündemde olan bir Organize Sanayi Bölgesi’ni çözemedik. Ünye’miz Ordu’nun incisi diyoruz. Ancak Ünye’mizde yapılması gerekenlerin yapılmadığını herkes biliyor. İnşallah Ünyeliler kişiselliklerini bir kenara bırakırlar. Tüm sivil toplum kuruluşları, tüm siyasi parti liderleri ve temsilciler Numan Bey’in bulunmuş olduğu konumundan faydalanır. Ünye’de bu zamana kadar yapılamayan yatırımları yaptırırlar ve buna sahip çıkarlar”dedi.

Musa Kıranlı, sözlerini şöyle noktaladı; “Bu duygu ve düşüncelerimi sizler ile paylaşırken geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla da gençlerimizi emanet ettiğimiz tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Numan Bey’in 64. Hükümette tekrar Başbakan Yardımcısı olarak görev alması Ünye’miz ve bölgemiz için büyük bir şanstır. Biraz önce de ifade ettiğim gibi tüm Ünyeliler bir araya gelerek ve ortak noktada buluşarak hareket ederler ise Ünye’mizde yapılması gereken çalışmaların ve yatırımların yapılmasında yardımcı olurlar diyorum. Teşekkür ediyorum”dedi.

IMG_2311

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-