eskort samsun

ÜNYENETHABER

MÜDÜR TEMİZ’DEN VEFA ÖRNEĞİ

MÜDÜR TEMİZ’DEN VEFA ÖRNEĞİ
27 Kasım 2015 - 0:05

VİDEO HABER

KKK

 

24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri  Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bugünde devam etti.Bugün gerçekleştirilen programda okul müdürü Mustafa Temiz vefa örneği göstererek  Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde daha önce müdürlük yapmış meslektaşlarını onurlandırdı.

Okulun kurucu müdürü 1975-1998 yılları arasında okul müdürlüğü yapan ve şuan 82 yaşında olan Enver Günçavdı, 1998-2000 yılları arasında vekil Müdürlük görevini yapan İsmail Sarı, 2000-2005 yıllarında müdürlük görevini yürüten Hüseyin Demir, 2005-2010 yılları arasında müdür olarak görev yapan İsa Ürer, 2010 yılından bu yana müdürlük görevini yapan Mustafa Temiz tarafından ağırlandılar.

Ziyarette Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu müdürü Enver Günçavdı, okulun kuruluşu ile ilgili bilgiler verilirken bazı anılarını paylaştı. Diğer müdürler ise kendi dönemleri ile ilgili bilgiler vererek, anılarını anlattı.

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mevcut Müdürü Mustafa Temiz ise; “Bilindiği üzere ağaçlar köksüz olmaz. Bizde 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kuruluşundan bu yana müdürlük görevini yürüten öğretmenlerimizi buluşturmak istedik. Hem hasbihal edelim, hem hizmetlerinden dolayı teşekkür, minnetlerimizi sunalım ve birlikte olalım istedik. Bizi biz yapan vefamız ve vefa duygumuzdur. Ayrıca genç nesillere bu birlik ve beraberliği göstermek istedik. Ticaret Lisesi bugün bu seviyedeyse, bunu bu insanların çalışmalarına borçluyuz. Biz kendilerine Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-