eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DEN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

ÜNYE’DEN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR
18 Eylül 2023 - 15:20

06 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 11 ilde yıkımlara neden olan depremin yaraları sarılırken Ünye’den Adıyaman’a yardım eli uzanmaya devam ediyor. Ünye Belediyesi ile Üçpınar Köyü Derneği’nin ortaklaşa yaptığı organizasyonla Adıyamanlı depremzedelere yardım paketleri ulaştırıldı.

 

 

06 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan depremin yaraları hızla sarılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde can kayıpları ve yıkımlara neden olan depremin üzerinden 7 ay geçti. Depremin ilk gününden itibaren seferber olan Ünye Belediyesi ve Ünye Halkı, tek yürek olarak, yaraların sarılmasını sağlamıştı.

 

Ünye Belediyesi yardım çalışmalarını deprem sonrası da sürdürüyor. Ünye Belediyesi ile Üçpınar Köyü Derneği’nin ortaklaşa yaptığı organizasyonla, hazırlanan yardım paketleri deprem bölgesine ulaştırıldı. Yardım paketlerinin tesliminde dernek yöneticileri de bulunurken Adıyamanlı depremzedelere paketler teslim edildi.

 

“HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”

Afetin el ele verilerek sarılacağına dikkat çeken dernek yönetimi, “06 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenen canlarımıza söz verdiğimiz gibi yardımlarımızı ulaştırdık. Onları unutmadık, unutmayacağız. Desteklerimiz ve dualarımız hep canlarımızla olacak. Ayrıca bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-