eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GENÇLER GOL OLDU YAĞDI 10-0

GENÇLER GOL OLDU YAĞDI 10-0
editor( unyenethaber@hotmail.com )
26 Kasım 2015 - 2:45

2211201502altu

U-17 Liginde sezona Altınordu Belediyespor beraberliği ile başladıktan sonra Güzelorduspor’a mağlup olan Ünye 1957 Spor, Akyazıspor galibiyetinin ardından karşı karşıya geldiği Ordu İdmanyurdu’ya gol yağdırdı.

 

A Grubu’nda mücadele eden Ünye 1957 Spor ligin ilk devresinin son maçında Cumartesi günü Cevizdere Spor Tesislerinde Ordu İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. E.Ergün Angın, Furkan Akkaya, Tolga Cebeci hakem üçlüsünün yönettiği maça Alperen, Batuhan, Demirhan, Selçuk, Oğuzhan, Ömer, Bedirhan, Bahri, Oğuz, Hazar ve Oğuzhan Engin kadrosuyla çıkan yeşil-beyazlılar rakibine gol yağdırdı.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Ünye 1957 Spor, Ordu İdmanyurdu karşısında maçı 10-0 kazanırken golleri Oğuzhan(2), Selçuk, Hazar, Serkan, Okay, Demirhan, Ömer ve Bedirhan(2) kaydetti.

Beş takımın mücadele ettiği A Grubuna 1-1’lik Altınordu Belediyespor beraberliği ile başlayan Ünye 1957 Spor U-17 takımı ikinci hafta mücadelesinde Güzelorduspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlılar 3. Hafta karşılaşmasında Akyazıspor’u 5-0 yenip ilk galibiyetini aldıktan sonra geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu İdmanyurdu’nu da 10-0 mağlup ederek grupta ikinci sıraya oturdu.

Ligin ikinci yarısında ilk maçında Altınordu Belediyespor ile Cevizdere Spor Tesislerinde karşı karşıya gelecek olan Ünye 1957 Spor kalan maçlarında arzu ettiği sonuçları elde ederek play of oynamanın hesaplarını yapacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P