eskort samsun

ÜNYENETHABER

100 TAM PUANLIK OKUL

100 TAM PUANLIK OKUL
16 Aralık 2015 - 0:05

VİDEO HABER

VBB

 

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mustafa Temiz kendi döneminde gerçekleşen faaliyetler ve eğitim öğretimdeki başarılar hakkında bilgiler veren Mustafa Temiz gazetemize özel açıklamalar yaptı.Müdür Temiz okulda yapılan değişiklikler ve yeniliklerin eğitim öğretimde öğrencilerimize olumlu oLarak yansımalarını görüyoruz dedi .

Müdür Temiz;

“Şubat 2010 yılında aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu dönemde hem öğrencilerimizin profili olarak, hem öğrencilerimizin akademik başarıları olarak, hem de mesleki eğitimdeki başarılar olarak okulumuzu bir üste çıkarmaya çalıştık.

Gerek sosyal ve kültürel faaliyetlerde Ticaret Lisesini Ünye’nin en iddialı okullarından biri haline geldi. Bir çok spor alanında ilimizde ve ilçemizde dereceler yaptık. Önceliğimizin bir tanesi temizlikti, bu konuya ciddi bir şekilde eğildik.

Geçen yıl Ordu’da 100 tam puan alan tam puan olduk. Okulumuzun iç ve dış temizliği, lavabolarımızın temizliği ile bunu sürdürmeye devam ediyoruz. Bununla birlikte fiziksel mekan ve içerik olarak çok hoş bir kütüphanemiz var.

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 2 buçuk yılda 35 binin üzerinde vatandaşımız okulumuzun imkanlarından faydalandı. Üniversite başarısında ise biraz zayıftık, son iki yılda yaptığımız ataklarla birlikte örneğin geçen yıl 96 mezunumuzdan 83 tanesi üniversiteye yerleşti.

Gelinen noktaya biz büyüklerimiz mahcup etmediğimizi düşünüyoruz. Şuanda okulumuzda 680 öğrencimiz eğitim ve öğretime devam ediyor” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-