eskort samsun

ÜNYENETHABER

EK BİNAYA SÜRPRİZ TALİP

EK BİNAYA SÜRPRİZ TALİP
04 Aralık 2015 - 2:36

Adsız

Ordu İl Özel İdaresi tarafından 1997 yılında iş merkezi olarak inşa edilen Kaledere Mahallesi Belediye Caddesi Dönerçeşme Meydanı’ndaki bina, daha sonra valilik oluru ile Ünye Belediyesi’ne devredilmişti. Ünye Belediyesi’ne devri gerçekleştikten sonra bir katında belediyenin Zabıta, Bilgi İşlem, Mezarlıklar, numarataj gibi birimlerinin, bir katında Milli Eğitim’e bağlı Rehberlik Araştırma Merkezi(RAM) ile bir katında ise Kütüphanenin hizmet verdiği binada, Ordu’nun Büyükşehir olmasının ardından kısa bir süre Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(OSKİ) Ünye Ofisi olarak hizmet vermişti.

Son dönemde tek binada hizmet vermeyi hedefleyen Ünye Belediyesi, Dönerçeşme Meydanı’ndaki ek binayı boşaltmaya başladı. Mevcut binada bulunan düğün salonunu boşaltarak bazı birimleri buraya yerleştiren Ünye Belediyesi, diğer birimleri de ana binaya taşımak için zemin katta bulunan kiracıları da tahliye etmeye başladı..

Eylül ayı içinde Dönerçeşme Meydanı’nda bulunan binayı tamamen boşaltmayı planlayan Ünye Belediyesi, binayı iş merkezi olarak kiralamak sureti ile hem caddeyi hareketlendirmeyi, hem de gelir elde etmeyi hedefliyordu.Fakat gelinen son noktada alınan bilgilere göre Ordu Büyükşehir Belediye binaya talip oldu.Bütün birimlerini dönerçesmede bulunan binaya almayı planlayan Büyükşehir belediyesi bu konuda Ünye belediyesinin kararını bekliyor..

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-