eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE’DE İLKLERİN ADRESİ REİS SPOR

ÜNYE’DE İLKLERİN ADRESİ REİS SPOR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
27 Kasım 2015 - 0:03

VİDEO HABER

Adsız

 

Ünye’de gerçekleştirilen bir çok branş arasına halterde girdi.Reis spor kulübü bünyesine bölgede ilk halter branşında çalışmalar başladı.1990 Yılından beri Ünye’de faaliyet gösteren ve başarıları ile adından söz ettiren Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan gazetemize özel açıklamalar yaptı.

Bilindiği gibi kulübümüz 1990 yılında tekvando ile başladı. Tekvando ile başladıktan sonra uzak doğu sporlarımızdan kick boks, basketbol, dağcılık, gelişmekte olan spor branşları güreş, karo, muay thai, whushu, halter branşlarını da açmış bulunuyoruz. Şuana kadar kulübümüzde 11 branş mevcut idi.

Şuan ise 12. branşı halter olarak başlattık.

Tabi ki bize bu halter branşını açmamıza vesile olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Mustafa Müdürümüz geldikten sonra Ordu’da ilk defa halter malzemeleri gelmiştir. Bu halter malzemelerinin Ünye’de olması vesilesiyle biz de kulübümüzde yönetim kurulundan izin alarak halter branşını başlattık.

Diğer branşlarda olduğu gibi halterde de Avrupa maçlarına katılmayı hedefliyoruz.

İlk etapta bir antrenör arkadaşımız ile anlaşacağız. Şuan mevcut sporcularımızı biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kadrolu antrenörü eşliğinde çalıştırmayı planlıyoruz. Tabi ki buradaki devletin vermiş olduğu  malzemelerle çalışma imkanımız var ,ekipman ve yer sıkıntımız yok.

Bizler yine bu haltere başlamamıza vesile olan Eski Milli Tekvandocu Tamer Taşpınar ve şuan ki federasyon başkanımıza teşekkür ediyoruz. Dünya ve Avrupa Olimpiyat Şampiyonu haltercimiz Halil Mutlu ile Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı Bey halter branşının kulübümüzde açılması için federasyon olarak gereken yardımları yapabileceklerini izah ettiler. Halil Mutlu’yu anlatmaya gerek yok, Olimpiyat Şampiyonu sporcumuz ve dostumuz  olarak bizlere sonuna kadar destek veriyorlar. Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı Beyde Halter Federasyonunun Disiplin Kurulunda görevli ve bu branş için her türlü imkanı kendisi sağlayacağını söyledi. Böyle değerlerimiz olduğu sürece biz bu branşlarda eğitim vermeye ve başarılı olmaya devam edeceğiz dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P