eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YILDIRIM, ÜNYE1957SPOR’U ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYOR

YILDIRIM, ÜNYE1957SPOR’U ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYOR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
03 Aralık 2015 - 0:06

EEEE

Ordu Amatör 1.liginde mücadele eden ve şuanda ligde 4de 4 yaparak lider konuma gelen Ünye1957spor taraftarının yüzünü güldürüyor.Taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

Ünye 1957 Spor’un Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, takımın başarılı hocaları İbrahim Yıldırım ve Mehmet Dönmez ile birlikte gazetemize ziyarette bulunarak ligdeki son durumu değerlendirdiler..

Ligte 4 haftada oynadıkları  tüm maçlarını kazandıklarını ve   verdikleri mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirten. Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım  sözlerini şu şekilde devam ettirdi;

“Her maçta olduğu gibi bu maçtan da 3 puan almayı hedefliyoruz. Catalpınarsporla mücadelemize seyircimizin desteği ile çıkıyoruz .Durugölspor maçınından galibiyet almamız  , diğer maçlara daha moralli çıkmamızı sağladı.Hedefimize emin adımlarla devam ediyoruz dedi.Başarımızın sırrı kulübümüzün her kademesinde muhteşem uyum ve çalışma söz konusu ,aile gibi olmamız sahaya da yansıyor dedi.

Ünye 1957 Spor Futbol Şube Sorumlu Aslan Akbaş ise Ünye’li spor severlere teşekkür ederek sözlerine başladı.Gerçekleştirdikleri dört mücadelede elde ettikleri başarının sadece takımın değil Ünye’nin olduğunu belirten Akbaş, taraftarlarımıza bize gösterdikleri destek dolayı teşekkür etti.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P