eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKAN NARİN”EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTAR”

BAŞKAN NARİN”EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ  TARAFTAR”
04 Ekim 2023 - 6:11

 

Yeni yayın döneminde  sporseverlerle buluşan Ünye’nin tek televizyonu A52TV de yayınlanan Spor Gündemi programında sezonun ilk konuğu Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Narin  oldu.Başkan Narin ,programda Gökhan Beşikcioğlu  ve Kartegder Başkanı Cihan Çakır’ın sorularını cevapladı.

Programa telefon bağlantısı ile katılan Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Narin açıklamasında şu başlıklara yer verdi;

-ÜNYE 1957 SPOR’UN KAYYUM SÜRECİ BİZİ ÇOK ÜZDÜ

Ünye 1957 Spor’un son zamanda yaşadığı Kayyum süreci Ünye’ye yakışmadı. Ünye 1957 Spor’un kayyum söylentilerinin olduğu süreç bizi her zaman derinden üzüyor. Ben ve yönetimim de Ünye 1957 Spor’a bu yüzden talip olduk. Ünye 1957 Spor’un tarihine bakarsak birçok Karadeniz takımından daha eski, daha köklü, başarılarla dolu olan bir mazisi var. Biz de yapacağımız uygulamalarla Ünye 1957 Spor’u kendisine yakışacak duruma taşımak için elimizden geleni yapacağız.

-ÜNYE SEVGİMİZDEN DOLAYI TAKIMA TALİP OLDUK

Ben 12 Eylül 1993 Şanlıurfa Hilvan doğumluyum. Ortaokul ve lise eğitimi Şanlıurfa’da tamamladım. Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesinde sınıf öğretmenliği ve Harran Üniversitesi’nde işletme ve iktisadi üzerine yüksek lisans yaptım. Eğitim hayatım tamamlandıktan sonra iş hayatımda hizmet ve taahhüt işlerinde bulundum. 2020 yılından itibaren de Ünye’de ve Karadeniz’in belli noktalarında inşaat sektöründe hizmet vermekteyiz. 2020 yılından bu yana Ünye’de yaşıyorum. Biz Ünye’de yaşadıkça Ünye’yi daha çok seviyoruz. Ünye sevgimizden dolayı da takımı yönetmeye talip olduk.

-ÜNYE’NİN MARKASI ÜNYE 1957 SPOR’DUR

Ben öncelikle Ünye 1957 Spor’un kulüp başkanı olma görevine nail olduğum için çok mutluyum. Ben bu görevi kayyumdan almış gibi değil de bana verilmiş bir şans olarak görüyorum. Ayrıca Ünye il olması en muhtemel olan bir ilçedir ve bu ilçenin  markası Ünye 1957 Spor’dur. Biz de bu zorlu göreve layık olmaya çalışıyoruz. Ünye 1957 Spor’u kayyumdan aldığımız için hiçbir zaman omzumuzda bir yük olarak görmedik. Ben ve yönetimim sadece bu göreve nasıl daha layık olabiliriz ve takımı daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz bunun için çalışıyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapacağız.

-15 EKİM’DE İLK MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ

Biz yönetim olarak 7 Eylül itibariyle görevi devir aldık. Sezona çok az bir süre kaldığı için biz görevi devre almadan önce çalışmalarımıza başladık. Çünkü diğer rakiplerimiz sezona temmuz ayı itibariyle hazırlanmaya başlamıştı. Futbolcu transferleri ve izleme komitemiz hazırladığı raporlar doğrultusunda Orhan hoca ile anlaştık. Biz Orhan hoca ile anlaşırken asıl önem verdiğimiz konu Ünye’nin  kendi değerleriydi. Uzun zaman sonra ilk kez Ünyelilerin olduğu bir altyapı oluşturduk. En az 9-10 tane Ünye’de eski dönemlerde kaptanlık yapmış arkadaşlarımızla yola başladık. Orhan hoca ile transfer komitemizin izlediği gerekli transferlerimiz de yaptık. Biz bilerek transfer sürecimizi biraz gizli tuttuk. Malumunuz geç başlanmış olan bir yapılanmayız. Bu kapsamda doğru adımlar atmamız gerekiyordu. Bu adımları atarken de kendimizi biraz kapatmak zorunda kaldık. Şu anda da takımımıza çok yararlı olabilecek genç, karakterli ve hedefimize uygun arkadaşlar seçtik. Transferlerimizin %100’ünü bitirmiş bulunmaktayız. Yeni sezona hazırız ve 15 Ekim’de ilk maçımıza çıkacağız. Arkadaşlarımız kampta ve sezonun ilk maçına hazırlanıyorlar. Ünye’lerin de desteği ile inşallah takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız.

-ÜNYELİLERİN DESTEĞİNİ ARKAMIZDA GÖRMEMİZ BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR

Başta Ünye belediye başkanımız Hüseyin tavlı olmak üzere tüm stk’larımız ve yerel yöneticilerimizin desteğinin arkamızda olduğunu bilmemiz bizi daha güçlü kılıyor. Çünkü bizim önceliğimiz Ünye ve Ünye’nin kendi değerleri. Umarım bu birliktelik ve Ünyeli olma bilinci ile gereken yerlerde gerekli başarıyı elde ederiz.

-İL OLMAYA HAZIR BİR ÜNYE’YİZ

Türkiye’mizin 100. yılında 100 il propagandası ile bir hazırlık yapılıyor. Bu 100 il içerisinde potansiyeli en yüksek ilçe Ünyemizdir. Ünyemiz limanı, turizmi, tarımı, şehir yapısı yada sosyalleşmesiyle il olmayı hak eden bir ilçe. Bu konuda yerel yönetimimizin ve STK başkanlarımızın da güzel çalışmaları var. Bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Yani il olmaya hazır bir Ünye’yiz. İnşallah ilimizin en büyük markası Ünye 1957 Spor’un kulüp başkanı olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.

-FİKSTÜR TARİHİ BELLİ DEĞİL

Fikstür çekimi ile ilgili net tarih belli değil. Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu’nu takip ediyoruz. Sezon normalde 2 Ekim’de başlayacaktı, 15 Ekim’de ertelendi. Fikstür ile alakalı da gerekli açıklamayı biz de bekliyoruz.

-BU SENEKİ RAKİPLERİMİZ GEÇEN YILDAN DAHA ZOR

Bu yıl 14 takım var. Bu seneki grubumuz geçen yıldan daha zor. Geçen yıl daha çok orta Karadeniz’in olduğu illerin takımları vardı. Bu yıl deplasman rakiplerimiz de değişti. Sakatların az olduğu, başarılı geçen bir lig olmasını diliyoruz. Bizim en büyük destekçimiz Ünye halkıdır. Taraftarımızı her maç bekliyoruz. Umarım hep beraber gerekli başarıyı elde edeceğiz.

-ÜNYE 1957 SPOR’UN İMKANLARI ÇOK GÜZEL

-Şu an antrenmanlarımızı yaptığımız Cevizdere’deki tesisimiz birçok süper lig takımlarının bile elde edemediği bir tesis. Çınarsuyunda yeni yapılan bir tesisimiz de var. Bunun için Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya tekrardan teşekkür ediyorum. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir tesis yapmışlar. Kaba inşaatı bitmek üzere sadece ince işleri kaldı. FIFA standartlarına uygun bir sahamız da var. İnce inşaatlarımızı yıl sonuna kadar tamamlayıp ligin ikinci yarısında tesisimizi oraya taşıyıp konaklamamızı da orada yapacağız. Tesisimiz Avrupa standartlarında a kalite bir tesis oluyor.

-EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ ‘TARAFTAR’

Ünye’deki bütün stk’lara ve bütün halka desteklerini esirgememelerini ve bütün maçlarda misafirimiz olarak takıma sahip çıkmalarını istiyorum. Hep birlikte daha iyi yerlere geleceğiz. Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Taraftarımızın bizi tribünde yalnız bırakmamalarını istiyorum.5Ekim Perşembe saat 14 de Termespor ile yapacağımız açılış maçına Ünye Şehir Stadyumuna taraftarı bekliyoruz “Dedi.

ÜNYESPOR BAŞKANI MURAT NARİN 27.DAKİKA İLE49.DAKİKA ARASINDA SPOR GÜNDEMİNE KATILDI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P