eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE 3. KEZ OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR

ÜNYE’DE 3. KEZ OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR
05 Ekim 2023 - 17:41

 

 

07-08 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 16. Karadeniz Off-Road Kupası 2023 Ünye yarışının hazırlıklarında sona gelinirken, Ünye adrenalin tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hafta sonu Ünye’de heyecan ve eğlence dolu dakikaların yaşanacağına dikkat çekerek herkesi yarışlara davet etti.

 

Ünye Belediyesi’nin destekleriyle Ünye Yunus Emre Off -Road Kulübü (ÜNOFF) tarafından organize edilen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 16. Karadeniz Off-Road Kupası 07-08 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 07 Ekim’de Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.30’da Seromonik Start ile başlayacak yarışlar, 08 Ekim Pazar günü Havaalanında devam edecek.

 

SEZONUN EN ÇOK YARIŞMACI KAYDI YAPILAN YARIŞMA OLACAK

Havaalanında etap parkur düzenleme çalışmaları hızla devam ederken araçların geçiş güzergâhı büyük bir dikkatle hazırlanıyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, havaalanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Parkur çalışmaları tamamlanırken alanda bu yıl ilk kez Tekno-Fuar da yer alacak. Ünye’de 3. kez düzenlenen yarışlar 08 Ekim 2023 Pazar günü Ünye Havaalanı’nda Seyirci Engel Etabıyla Saat 11.00’da başlayacak. Yarışa birçok şehirden katılımcı ilgi gösterdi. Ülke genelinde bu sezon düzenlenen yarışlar arasında en çok kayıt alınan Ünye yarışlarında heyecan da dorukta yaşanacak. Yarışseverler yarışmacı kayıtlarına bakarak sezonun en hızlı yarışçılarının bulunduğu Ünye yarışlarını Şampiyonlar ligi olarak değerlendirdi.

 

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Ünye’de hafta sonu güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz Off-Road yarışlarımızı bu yıl Tekno Fuarı da ekleyerek daha geniş kapsamlı olarak planladık. ÜNOFF Kulübümüz ile birlikte yarışmaya destek veren sponsor firmaların katkılarıyla hem vatandaşlarımız hem de yarışmaya katılan pilotlarımız eğlenceli bir zaman geçirecek. Ünye Belediyesi olarak hemşerilerimize altyapı, ulaşım ve vizyon projelerimizle hizmet ederken aynı zamanda sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Bu kapsamda 07-08 Ekim’de düzenlenecek organizasyona hemşerilerimizi ve bölge halkımızı davet ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-