eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Kadın Futbol Kulübü Hazırlık Maçını Kazandı

Ünye Kadın Futbol Kulübü Hazırlık Maçını Kazandı
08 Ekim 2023 - 23:58

2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdüren Ünye Kadın Futbol Kulübü, kadın futbol takımımız ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Samsun Yab-Pa takımını 2-0 mağlup ederek lig öncesi iyi sinyaller verdi.

TFF Kadınlar 1.Lig’in başlamasına sayılı günler kala sezon hazırlıklarını sürdüren Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız ilk ciddi sınavında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Samsun Yab-Pa takımıyla Samsun Halim Batur Stadı’nda karşı karşıya gelen Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız sahaya kalede Şeymanur Hapaç, savunmada Melisa Keser, Damla Kurt, Merve Odabaşoğlu, Sevilay Duman, orta alanda Aleyna Meral, Anastasiya Sidarchuk, Medine Bozali, Cansu İriş ve forvette Yuliya Duben on biri ile maça çıktı.

İlk yarıda rakibine oranla daha iyi oyun ortaya koyan ve hakimiyeti elinde bulunduran Ünye KFK kadın futbol takımımız Cansu ve Duben ile net fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarısı golsüz geçilen maçın ikinci yarısında Damla Kurt’un yerine Fatma Serdar oyuna dahil oldu ve Yuliya Duben’in harika pasında topu filelere göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi. Üstünlük golünden sonra teknik ekibimiz Medine Bozali’nin yerine Mislina Gözükara’yı ve Anastasiya Sidarchuk’un yerine de Beren Şeker’i oyuna dahil etti. Üstünlük sayısını artırmak isteyen takımımız Cansu ve Duben ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Çok kez şansını deneyen ancak isabet bulamayan Cansu İriş bu sefer affetmedi ve takımının üstünlük sayısını 2’ye  çkardı.

Maçın kalan dakikaları başka gol getirmeyince Ünye KFK Kadın Futbol Takımımız sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P