eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE MEMUR-SEN DAVUT ŞİŞMAN’LA DEVAM DEDİ

ÜNYE MEMUR-SEN DAVUT ŞİŞMAN’LA DEVAM DEDİ
02 Aralık 2015 - 10:20

2

Ünye Memur Sen yapılan seçimde Davut ŞİŞMAN’ı yeniden başkan seçti. Memur sen Ünye ilçe temsilciliği görevini yürütmekte olan Davut ŞİŞMAN görev süresinin dolması üzerine yapılan ilçe temsilcilerini desteğini alarak devam dedi.

Tüm iş kollarının temsil edildiği Ünye memur sen ilçe temsilcilerinin katılım ile yapılan toplantı yeni ilçe başkanı seçimline yönelikti. İlçe temsilciliğine yeniden aday olan Davut ŞİŞMAN ile Eğitim Bir sen İlçe temsilcisi İsa ÜNEL yarıştı. Yarışmayı oy çokluğu ile alan Davut ŞİŞMAN bir dönem daha başkanlığını korumuş oldu. DİYANET–SEN, TOÇ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, EĞİTİM BİR-SEN, BÜRO MEMUR-SEN ve BEMBİR-SEN yetkili ve temsilcilerinin katıldığı oylama sonucu Davut ŞİŞMAN 2. Dönemine devam edilecek.

Seçim sonucunda bir konuşma yapan ŞİŞMAN;

”Bugünkü yapılan seçim sonucunda üyelerimizin teveccühleriyle yeniden ilçe temsilciliği tarafıma yeniden teveccüh edildi. İnşallah bundan sonra üyelerimize ve sendikamıza layık olarak çalışacağız. Ünye İlçe Sendika temsilciliği görevi dönemde yaptığı icraatlardan bahseden ŞİŞMAN sözlerine şöyle devam etti. Ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur Sen in Ünye temsilcisi olmak benim için bir onurdur. Bu görevi en güzel bir şekilde yapabilmenin gayreti ve azmi içerisinde oldum.

Görevim süresince sendikamızın tüzel kişiliğine ve prestijine en ufak halel getirmedim ve korumaya gayret ettim. Desteğini esirgemeyen temsilci ve sendika üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Özelde Ünye ve ordu il yönetimi ile iyi ilişkilerimiz genelde tüm sendikalı çalışanlarımızın hak ve menfaatleri, ülkemizin demokrasi alanında yaptığı ter türlü gelişmeleri takip ettik ve olumlu adımları destekledik. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, ” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-