eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu Barosu Ünye Temsilcisi Avukat Pilav Terörü Kınadı

Ordu Barosu Ünye Temsilcisi Avukat Pilav Terörü Kınadı
02 Aralık 2015 - 9:47

VİDEO HABER

adem

Ordu Barosu Ünye Temsilcisi Avukat Adem Pilav, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin silahlı saldırı sonucu öldürülmesi hakkında konuştu.

Ordu Barosu Ünye Temsilcisi Av.Adem Pilav, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin silahlı saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, yaşanan bu tür kalleşliklerin bitmesini temenni etti.

Pilav açıklamasına şöyle devam etti; ”Ölüm nerden ve kimden gelirse gelsin çok acıdır. Çünkü yiten canlar, üzülen aileler, gözyaşı döken çocuklar var.

Ordu Barosu da olmak üzere Türkiye’deki bütün barolar ve barolar birliği, bu konuda hassasiyetlerini gösterdiler. Bizler hukuk camiasında saldırı nereden gelirse gelsin, her kurşun için çok üzülüyoruz. Rahmetli Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi,  barış söylemlerinde bulunurken ve “Artık kurşunlar atılmasın” derken bu saldırıya uğraması bizim acımızı daha da artırdı. Başta hukuk camiası olmak üzere tüm ülkenin başı sağ olsun. Barışın, huzurun ve sükûnetin hakim olduğu bir sevgi dolu bir ülke olmamızı diliyor, bu tip kalleşliklerin bitmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-