eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ziraat Odasından Ak Partiye Ziyaret

Ziraat Odasından Ak Partiye Ziyaret
02 Aralık 2015 - 10:16

VİDEO HABER

1

 

Ünye Ziraat odası Başkanı Osman Sarıkahraman ve yönetim kurulu Ak parti ilçe teşkilatını Ziyaret ettiler.Ak partinin seçim zaferinin ardından 64. hükumeti kurması ve güven oyu almasına istinaden tepriklerini bildirme amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Ünye Ziraat odası Başkanı Osman Sarıkahraman konuşmasına şöyle devam etti;

Kıymetli Başkanım, Ziraat Odası’nın çok kıymetli yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti’nin değerli yönetim kurulu üyeleri Ziraat Odası Yönetim Kurulu olarak bugünkü ziyaretimizin amacı hükumetimizin güvenoyu alması artı hemşehrimiz Sayın Numan Kurtulmuş Bakanımızın da Başbakan Yardımcılığı ve aynı zamanda Hükumet Sözcülüğü tekrar atanması münasebet ile onları şahsında Ünye İlçe Teşkilatını tebrik etmek. Ülkemize hayırlı hizmetler etme noktasında başarı dilemek. Bizim de Ünye Ziraat Odası olarak yapacağımız her ne olursa yanlarında olduğumuzu bildirmek. Bugün bizim amacımız budur. Bize randevu verdiğinden dolayı Sayın Başkanıma sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum.

Arif Ergün

Sayın Ziraat Odası Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugünkü ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Tabi ki bir seçim geçirdik. 1 Kasım seçimlerinin başarısı sadece bizim değil tüm Ünye halkının başarısıdır. Bundan dolayı da Ünye halkına sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un da tekrar Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü olması bizleri çok memnun etmiş ve gururlandırmıştır. Biz sahalara her zaman çıktığımızda çalışmalarımızda Sayın Numan Kurtulmuş’a güçlü destek verelim ve onu güçlü yollayalım. Ondan sonra da isteyelim dedik. O dediklerimizde gerçekleşti. %71 gibi bir oy ile kendilerini parlamentoya gönderdik. Bundan dolayı da çok memnunuz. Artık Ünye’ye bundan sonra yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağız. Her zaman dediğimiz gibi şimdi çalışma zamanı. Bundan sonra çalışmaya bakacağız. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

ff

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-